Реклама / Ads
7| 5591 |18.02.2012 НОВИНИ

Пребиха и обраха син на чужд зам.министър

.
Синът на шефа на криминалната служба във вътрешното министерство на Азербайджан, 21-годишният Камерлан Хайзада, който е студент в Американския университет в Благоевград, е нападнат и наръган с нож с цел грабеж от две непознати за него лица, пише "Струма".
 


Бащата на жертвата е с ранг на заместник-министър. Инцидентът станал завчера малко след 22 часа.

 

Рано сутринта вчера ченгетата от Първо управление на МВР - Благоевград арестуваха нападателите - Александър Джельов, син на популярния певец Стоян Джельов, и криминалнопроявения благоевградчанин Бойко Ингилизов.

Около 22.30 часа в четвъртък студентът се прибирал в общежитието, като вървял по улица “Менча Кърничева” в Благоевград. Нападателите го издебнали, внезапно го ударили в лицето и извадили нож. Студентът направил опит да се защити и в битката ножът го порязал в областа на крака. След като го съборили на земята, двамата нападатели му взели скъп мобилен телефон, златна гривна и златен синджир на обща стойност над 6000 лева.

Чужденецът е закаран в Спешен център, където раната му е обработена. По неговото описание нападателите били единият висок около 175 см, слаб, с мургава кожа, облечен в черно яке с качулка, а другият с бяло яке с хоризонтални ленти.

След описанието криминалистите от Първо управление начело с началника им Пламен Мичев започнали проверка на кримиконтингента. Цяла нощ те издирвали заподозрени лица и рано сутринта вчера открили извършителите на грабежа. Синът на певеца Стоян Джельов няма до момента криминални прояви, дали е попаднал случайно в компанията на Бойко Ингилизов, полицията тепърва ще изяснява.

За инцидента от полицията са информирали бащата на студента и разбрали, че той заема висок управленски пост във вътрешното министерство на Азербайджан. Семейството на нападнатия младеж живее в Баку, станало ясно от направената справка.

Работата по изясняване на подробностите около нападението продължава. Откраднатите от студента вещи са открити у нападателите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5342 |08.02.2012 Обраха банка в Добрич . 16| 5210 |05.01.2012 Криминални пребиха полицай . 10| 5949 |28.12.2011 Обраха Мариус Куркински на връх Коледа . 13| 5002 |12.11.2011 Пребиха англичани в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads