Реклама / Ads
42| 8726 |25.09.2015 НОВИНИ

Премиерът: Има ли запис за "лош материал", отивам си

.
Бойко Борисов
Бойко Борисов се ядоса на зрителски въпрос за това още ли смята българите за лош материал. Подобна интерпретация бе направена преди години, когато Борисов посети българи в САЩ. Ако този човек ми донесе запис, че аз съм казал "лош материал" си отивам като премиер, категоричен бе премиерът.
 
Да му е живо и здраво на Волен Сидеров бебето, това е голяма радост за един мъж на тези години. Дано детето му да расте в една правова държава. Поздравих го лично, не скри Борисов. Доста години хора си изкарват пари покрай мен, коментира Борисов на въпрос дали златният пръст на лидера на Атака не е задействан отново покрай гласуването за промените в Конституцията.

"Аз съм за явно гласуване на съдии и прокурори, само че самите гилдии ги е страх от това, каза Борисов.  "Аз съм за явно гласуване, ако Реформаторския блок са за явно, аз съм за два пъти по-явно. Разбрали сме се като мине на първо четене в Народното събрание, между първо и второ четене всичките тези аргументи всички партии да ги защитят и да се стигне до най-доброто решение"

За промените в Конституцията Борисов заяви, че не вярва от Реформаторския блок да си мислят, че само това, което те казват е правилното решение.

"С Христо Иванов работя от самото начало и цялата програма ние сме го защитили в Министерски съвет, вкарали сме в парламента и до онзи ден стоях зад всяко едно негово решение. Не всяко нещо, което реформаторите твърдят е обезателно правилно. Да вземем прокурорската квота, защото тя е ябълката на раздора, иначе по нищо друго няма проблем, всичко е решено, каза Борисов.

И ето тези медии, както се случи вчера, прокарват една лъжа, една неистина. Но нека продължават. Аз ще се притесня, ако спрат да пишат такива неща и ще продължа да побеждавам, каза премиерът.

Той се усъмни, че утре за него могат да пуснат карикатури как "къркам и падам". Но аз не близвам, посочи той и през смях разказа, че министърът на здравеопазването Петър Москов за пореден път е изгубил залагане от него за мача Челси-Арсенал.

Борисов спрял да играе за "Бистришките тигри". Преди време, когато били в Б-група и в А-окръжна, той ходил, защото било весело и се разтоварвал от тежките решения, които трябва да взима. Сега те изпаднаха във В-група, вече не ходя, посочи той. В тениса пък бил професионалист и изкарвал пари от това. Ако бях на мястото на Григор Димитров, щях да играя за България, категоричен е той.

Премиерът посочи, че би помогнал за спасението на ЦСКА с каквото може- бази и т.н. Той разкри, че и финансовият министър и шефа на НАП са цесекари, но положението засега е такова, отборът има много дългове. Това бе отговора му на въпрос, защо не се търси сметка от президентите, а от отбора.

Борисов разказа и за кучетата си. Той похвали българското овчалско куче като много умно, сравнявайки го с немска овчарка, турска и кавказка порода.

"Успех на всички политически партии, най-добрите да победят", написа той на Хекимян.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6807 |19.09.2015 Адв. Анадолска: Видеозаписите на престъпления се използват в съда . 5| 7403 |21.08.2015 Премиерът: Сменят един от синдиците на КТБ, подпомагаме "Х" банки, за да не паднат . 0| 4379 |14.07.2015 Премиерът: От ЕК се дават милиарди за екология . 8| 5228 |16.05.2015 Груевски за Горна, Долна и Средна Македония в пореден запис

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads