Реклама / Ads
15| 6500 |03.05.2019 НОВИНИ

Премиерът се похвали за мигрантите, самолетите, ”Фолксваген” и... Тодор Живков

.
Бойко Борисов
”Не чувствам умора. Искам да видя и ”Хемус”. Работи се денонощно, парите са заделени, за да е сигурно, че ще я има. И ще е готова до 2-3 години. И тогава хората ще видят какво ще стане. Това не е утопия”. Това каза още премиерът Бойко Борисов пред БНТ и продължи с хвалбите си.
 

"В момента се взимат решенията за завода на "Фолксваген". Ще се проведе последна среща в България и тогава ще ви отговоря. Да бъдем търпеливи. Нека да изчакаме две седмици", обясни той.

 

"Опасността от мигрантите важи с пълна сила в момента. Някога българите ще си спомнят, че по мое време е имало нула миграция", разясни Борисов


"Когато има напрежение между институциите, се затварят училища и факултети. Ние направихме точно обратното", заяви премиерът, коментирайки решението държавата да подпомага бъдещото училище в Долна Митрополия.

 

"Колко самолета се нарязаха? Продадоха се за по 40-50 хиляди лева. Говорим и за Миг-23 и за други самолети, с които сега се бият в Сирия. Обвинявам тези, които се правят сега на светци", посочи премиерът, без да казва кой го е направил.

 

"Само преди няколко свърши търга за строежа на газопровода с Гърция. Защо го правим, ако не за втечнен газ. И какво по-добре от това да имаме борса и да избираме по-евтиния газ", коментира премиерът.

 

"Ние направихме избор, като подкрепихме Гуайдо, а не президентът Мадуро. Президентът подкрепи "Грипен"-те, а ние поискахме много по-модерни самолети Ф-16. Парите са заделени. И затова отиваме да преговаряме и при добър договор вкарваме в парламента, актуализираме бюджета със сумата и плащаме", увери той.

 

"500 000 автомобила излязоха от София и отидоха на почивка - по "Струма", по "Марица" и по "Тракия". В здравеопазването никога не е правено толкова, колкото в момента. Ако беше направено разследването за ТЕЛК-овете от някоя телевизия, а не от МВР и прокуратурата, тогава щеше да видите как се краде там. Сега няма телефонни измами, след като разбихме групата. Контрабандата сега е 5%, а при онези беше 34%. Колко операции направихме срещу олигарсите", припомни министър-председателят.


Последна ще оставя отсечката за Банкя по Околовръстното. Винаги за мен последно, призна той.

 

"Аз се запознах с Тодор Живков, когато падна от власт. Цялата партия БСП, които му целуваха краката, се бяха изпокрили и не смееха да отидат там. После имах възможност да гледам възхода и падането на Царя. Накрая не можа и един общински съветник да вкара в София, в град, където 1 млн. души го посрещнаха на "Орлов мост". Затова ме е яд на моите съпартийци и затова трябва всичко, което носи щета, да се отстранява. Делян Добрев е един много умен човек, който е направил много, но не можем да кажем, че това е ГЕРБ", обясни той.

 

"За разлика от другите, аз знам изхода. Раждаш се, растеж и накрая умираш. Но няма да дам да си отидем като маскари. Имаме сила, потенциал, грамотни хора. Изкарвам си мандата, прибирам се в партията и ще дам път на много млади хора", завърши премиерът.







Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3686 |02.05.2019 Премиерът на Бавария твърди, че вече ни подкрепя за Шенген . 2| 3952 |29.04.2019 Социалистите се похвалиха с успеха си на изборите в Испания . 19| 5513 |25.04.2019 Премиерът Борисов не гони и не уволнява урбулешката . 4| 4383 |25.04.2019 Премиерът Борисов ще оправя проблемите в УНСС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads