Реклама / Ads
30| 7435 |19.10.2010 НОВИНИ

Президентът очаквал Супер Бианка да го "избъзика"

.
Това била причината той да се направи, че не я чува, коментираха журналисти; става дума за еманация на начина, по който е построена властта в нашата държава, добавиха те.
 

Служители на НСО арестувха днес Бианка от "Шоуто на Иван и Андрей" по НТВ и демонстрираха сила срещу 25-годишната актриса, тежаща 40 кг с мокри дрехи по думите на водещите. Днес тя била на празника на Перник, на който присъствал и президентът Георги Първанов. Водещата се опитала да вземе интервю от президента, когото тя за пръв път видяла на живо. Тя отчете, че президентът е "много як"; независимо от това обаче не успя да получи отговор от президента, който я подмина, без да й обърне внимание.

Малко след опитите й да интервюира президента, органите на реда отведоха Бианка с полиция. Плачеща, Бианка обясни след ареста, че се опитала да попита президента дали България трябва да е президентска република. Формалната причина била, че няма лична карта, при положение че повечето хора на площада нямали документи за самоличност, обясни самата тя. Охраната на президента пазела нея, добави Бианка и каза, че било смешка точно нея да арестуват. В районното управление се държали добре с нея, харесвали и шоуто, но тя нямала в момента на задържането лична карта. Бианка нямала възможност в момента да постави личната си карта в одеждите. Документите били в колата и можели да бъдат донесени до минути.

Това е еманация на начина, по който е построена властта в нашата държава, коментира по темата журналистът Иво Инджев. Полицията се чуди какво да измисли, за да осмисли тази заповед да се окаже съдействие на НСО.

Да го докарате в това предаване до мен и до Иво Инджев, значи не е на добре, добави журналистът Сашо Диков. Става дума за слугинаж, премълчаване, криворазбрана конкуренция, но Първанов се прави на гръмнат, може би защото е ловец. Той много добре чу въпросите, не може в такава ситуация да се прави на гръмнат, добави той. Той вероятно е очаквал тя го избъзика нещо заради вашите стари отношения, затова се направи, че не чува, отчете Диков.

В НСО е пълно с лични протежета, които изтласкват хора от магистралите, добави Диков. Инджев обясни, че те се чувствали недосегаеми.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 10766 |19.10.2010 Арестуваха Супер Бианка, натискала се за интервю с Първанов, шоуто отвръща на удара . 3| 5138 |14.10.2010 ВСС прие оставката на Пенчев, на ход е президентът . 0| 5371 |12.10.2010 3,5 млн. лв. за супер модерен Икономически университет във Варна . 22| 6527 |12.10.2010 Н. Банев: Президентът Първанов е като кмета на Любимец

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads