Реклама / Ads
28| 19177 |02.03.2011 НОВИНИ

При зверска катастрофа Йоско уби двама в Бояна

.
снимка: Булфото
При тежка катастрофа тази сутрин в столичния квартал “Бояна” след Околовръстното шосе загинаха двама души, съобщиха от МВР. Джип “Мерцедес” управляван от криминално проявения Йосиф Йосифов – Йоско, навлиза в насрещното движение преди кръстовището на улиците “Александър Пушкин” и „Иваница Данчев“, като помита идващата насреща “Киа” с благоевградска регистрация.
 

Пътуващите в лекия автомобил са загинали на място, а Йоско е откаран в “Пирогов”. При катастрофата са ранени още трима души.

Катастрофата е станала около 7.00 часа тази сутрин. На мястото има екипи на полицията, пожарната и спешната помощ. Движението в района спряно. Екипите рязаха смачканите до неузнаваемост ламарини, за да извадят ранените. Те са с тежки травми и са настанени в “Пирогов” и Военномедицинската академия. Джипът е преобърнат на таван, а “Киа”-а се е запалила при сблъсъка. Инцидентът е станал след светофара на ул. „Даскал Стоян Попандрев”, която е продължение на бул. „България“ след Околовръстния път.

На мястото на зверския сблъсък са се събрали много местни жители. Боянчани са на мнение, че причината за тези катастрофи е в неработещия светофар, който е на кръстовището с бул. “Александър Пушкин”. Повечето шофьори преминават там с висока скорост, въпреки пешеходната пътека и близостта на местното училище. Веднага след кръстовището има завой, видимостта е лоша и често се случват такива инциденти.


Джипът на Йоско, снимка: Булфото

Заради катастрофата автобусите с номера 63 и 64 се движат временно по ул. „Кумата“. В момента най-натоварено е движението по Околовръстния път и е затруднено преминаването през кръстовището на бул. „Цар Борис ІІІ” и Околовръстното шосе. Натоварен е трафикът по бул. „Цар Борис ІІІ” и по бул. „Александър Малинов” в ж.к. „Младост”. Превозните средства на градския транспорт закъсняват между 4 и 6 минути.

От „Пирогов” уточняват, че Йосифов е с множество наранявания на главата, гърдите, корема и фрактура на лявата подбедрица.

Frognews.bg припомня,че 42-годишният Йосиф Йосифов – Йоско е с богато криминално досие.
Последно бе сред заподозрените за отвличането на хърватина Иван Може от дискотека “Сливнишки герой” в Сливница. Йоско бе обвинен, а по-късно оправдан, тъй като не бяха събрани достатъчно доказателства.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4796 |19.02.2011 В Плевен сe издирват убийци на двама души . 0| 4904 |18.02.2011 Закопчаха двама лихвари от Тервел . 27| 5705 |15.02.2011 Пасатът бил виновен за катастрофата с кортежа на премиера . 38| 6051 |11.02.2011 Тодор Великов: Я. Янев искаше да си инсценира катастрофа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads