Реклама / Ads
2| 6484 |29.04.2014 НОВИНИ

Приятелят на отвлечената Валя: Тя не използваше такси

.
Дава ми сила мисълта, че тя е някъде жива и здрава. Валя не промени поведението си, не беше в депресия. До последно беше усмихната и лъчезарна.
 

Това заяви полицаят Валентин Георгиев - приятелят на безследно изчезналата медицинска сестра Валентина Иванова пред Нова телевизия.Той каза, че двамата са имали планове за сватба, ремонт на къщата, както и да се видят в събота, за да боядисат яйцата за Великден. Двамата влюбени трябвало да заминат за Австрия при майката на Валя.

"От деня, в който се запознахме пламна любовта. До последния ден нямаше съмнение от моя страна, че тя ще направи нещо такова. Видях я за последно в неделя вечерта. Тя изчезна във вторник. Тя е винаги усмихната, добродушна, винаги е гледала да помага, уважавала е приятелите си, отговорна е, справяше се добре в образованието си и в работата", обясни още Валентин, който е полицай в моторизираното звено "Сигма".

Валентина сякаш потъна вдън земя на 15 април през нощта. За последно младото момиче е видяно около 23.30 часа същата вечер, когато таксиметров шофьор я е оставил на входа на Морската градина в Бургас. Вчера прокуратурата в морския град излезе със съобщение, че разследва отвличането на медицинската сестра.

Валентин беше категоричен, че Валя не излизала често сама и не ползвала таксита. "Винаги ми се обаждаше аз да я прибера или звънеше на нейни приятели", коментира още приятелят на Валя. Той подчерта, че познава стоматологът, при който Валя работи като медицинска сестра и заяви, че няма причина да го подозира.

"Няма любовни драми и триъгълници. Споделяме си, но в последно време имаше много работа и не сме имали време. Не чета писаниците, според които имаме връзка с Валя", коментира стоматологът. Той определи Валя също като лъчезарна и хубава, което е било добре и за кабинета. "Сутрин като идвам на работа и тръгвам да я поздравя, но се сепвам...Мина само седмица", коментира доктора, който не иска да излезе с лицето и името си.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7752 |23.04.2014 Майката на изчезналата Валя: Дъщеря ми е отвлечена . 0| 6449 |23.04.2014 Проверени разговорите на изчезналата Валя. Приятелят й се надява, че е жива . 3| 7015 |17.04.2014 Изчезналата Валя и приятелят й готвели сватба . 10| 5807 |04.10.2013 Отвлечената Адрияна: Искаха да ми отрежат носа!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads