Реклама / Ads
3| 8202 |21.07.2012 НОВИНИ

Продължението за Батман у нас при свирепа охрана

.
Батман идва отново...
Компанията Warner Bros отмени премиерата на филма на Кристофър Нолан „Черният рицар: Възраждането” в Париж. Тя трябваше да се състои в петък вечер, но заради кървавия инцидент с 14 убити и около 50 ранени на премиерата в Денвър, най-очакваното кино събитие във френската столица бе променено.
 
Припомняме, че Джеймс Холмс, на 25 години, нахлу в киносалона с маска на лицето и откри безразборна стрелба.

Отменено е също планираното публично интервю с режисьора Нолан и част от актьорите, частвали във филма.  

Тази седмица в редица европейски страни е планирана премиерата на „Черният рицар: Възраждане“. Епичният завършек на трилогията на Кристофър Нолан за маскирания супергерой Батман в България ще е на 27 юли. В интернет вече се разпространява инициатива преди филма с едноминутно мълчание да бъде почетена паметта на загиналите фенове на Батман в Денвър. Ще бъдат засилени и мерките за сигурност. Това се налага и след терористичния акт в Бургас, в който загинаха 7 души, а около 20 бяха ранени.

Изминали са осем години след нощното бягство на Батман, което за един миг го превръща от герой в издирван престъпник. Поемайки вината за смъртта на окръжния прокурор Харви Дент, Черният рицар жертва всичко в името на общото благо – или поне така смятат той и комисар Гордън. За известно време лъжата сработва и престъпната дейност в Готам намалява, стъпкана под гнета на приетия в името на Дент закон за борба с всеки акт, който потъпква правните норми.

Всичко обаче се променя с пристигането на изкусна обирджийка с котешки рефлекси, която има своя тайна мисия за осъществяване. Далеч по-опасен обаче се оказва маскираният терорист Бейн, чиито безмилостни действия спрямо жителите на Готам стават причина Брус Уейн да захвърли самоналоженото си отчуждение от ролята на Батман. Но дори облечен в прочутия си костюм, Черният рицар може да не успее да победи злодей от ранга на Бейн.

Бюджетът на филма надхвърля 250 милиона долара, снимачните площадки са разхвърляни из Румъния, Великобритания, Индия и Щатите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 7563 |20.07.2012 14 убити и много ранени на премиерата на "Батман" в Денвър . 8| 5340 |11.11.2010 "Ню Йорк Таймс": "Галевизация" при Батман . 9| 4613 |06.07.2009 Ройтерс: Батман ще прати крадците в затвора . 17| 10291 |07.03.2009 Свирепа катастрофа взе 6 жертви край Стара Загора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads