Реклама / Ads
26| 8458 |05.02.2020 НОВИНИ

Хр. Проданов: Борисов ще остави България опустошена като при цар Петър

.
„Рано или късно ГЕРБ и Борисов ще си отидат, но се опасяваме, че ще бъде като по времето на цар Петър - България ще бъде ограбена и опустошена. Затова колкото по-рано се случи, ще е по-добре“, убедени са от БСП. Това заяви зам.-председателят на ПГ на БСП Христо Проданов пред БНТ .
 

Проданов посочи, че всички власти в държавата работят по повелята на един човек. И определи подобен тип управление като режим.


След като стана ясно, че съдия Андон Миталов е със забрана да пътува в САЩ, никой не попита къде е тази държава и държавните органи, призвани да се борят с корупцията, а чакаме Америка да ни посочи. Това е ярка илюстрация как работят държавните ни институции, заяви депутатът.


„Сегашното правителство прави много за развалянето на отношенията ни с Русия“, изтъкна той.


„Обръщението на президента, с което свали доверието си от правителството, бе изненадващо и за нас. Въпреки това ние от БСП правим почти същите констатации. Лошото е, че ги правят и голяма част от българските граждани“, подчерта Проданов.

Той отрече БСП да прави нов политически проект с президента. „БСП продължава да следва политиката си. С вота миналата седмица заявяваме същата позиция. С формирането на мнозинството трудно може да мине вот на недоверие. Промяната може да дойде отвън от протестите на хората. Ние предлагаме алтернативи постоянно. Друг е въпросът, че те не се чуват от управляващите и не се взимат предвид. Надяваме се, че те ще се възприемат от българите“, коментира зам.-председателят на ПГ на БСП.


„Не си подаваме топки с президента, правим това, което сме заявили. Като опозиционна партия вършим нашата работа. Подкрепяме искането за промяна и затова участваме в протестите на гражданите. Влизаме от криза в криза, от скандал в скандал - едва ли има някой в България, който да го отрече“, отбеляза представителят на опозицията.











 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4217 |05.02.2020 Борисов: Няма война на правителството с други институции . 14| 4843 |05.02.2020 Борисов никога не казвал, че ще се кандидатира за президент. Айде бе? . 29| 7053 |05.02.2020 ГЕРБ като ехо на Борисов: Радев прави партия. Питат: Какво означава ”Да сложим край” . 20| 11635 |04.02.2020 За Борисов журналистите са мисирки, а човек от президентството - келеш

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads