Реклама / Ads
18| 10875 |30.07.2020 НОВИНИ

Проф. Атанас Попов: Какво безумие! БНТ плаши протестиращите с агент Иван

.
Проф. Атанас Попов
Какво безумие ! БНТ плаши протестиращите с агент Иван, вицепремиер по сигурността и министър на отбраната с появата му тази сутрин на екрана, още неотрезвял, което му личи на лицето. Той се закани неотдавна,че ако не мирясат тези ,които са по улиците и площадите и искат оставката на правителството може да използува армията.
 

Вместо да бъдат представени на екрана някои от п р о т е с т и р а щ и т е, за да чуе нашият народ техните искания, вече яркоочертаващата се небългарска национална телевизия представи пак потомствения агент Каракачанов , който трябваше да бъде л у с т р и р а н още от първите години на посткомунистическия преход ,но го спаси неговия приятел Петър Стоянов , с когото са неразделни приятели.


Ако водещият на екрана беше истински журналист щеше да постави неудобни въпроси на плашилото Каракачанов,които са свързани с неговата разнообразна агентурна дейност и заграбените имоти на историческата ВМРО и бежанците от Вардарска и Егейска Македония в частната му "Фондация ВМРО". Все още се премълчава и "сътрудничеството" му с някои от съвременните олигарси, както и прикриваното му според някои съучастие при продажбата на българско гражданство, за което се вдигна шум ,но бързо утихна. За такива д е я н и я се изисква прокурорска проверка, каквато все още не се прави, защото агент Иван е специално отгледан като такъв и от комунистическата прокуратура.


Млади, приятели, протестиращи по улиците и площадите в градовете и селата на майка България ! Не се страхувайте ! Аз съм от тези, които какво ли не видяха и преживяха през годините на комунистическия режим и посткомунистическия преход.Никога не спрях своята борба срещу тези, които унищожиха истинския елит на България, срещу техните последователи , които я ограбиха и опустошиха.

 

Проф. Атанас Попов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4484 |30.07.2020 Проф. Ангелов: Водите на река Марица са чисти . 9| 13807 |29.07.2020 Доц. Атанас Мангъров пред Фрог: Рибата е в морето, а здравният министър готви тигана . 5| 4628 |27.07.2020 Окончателно: Атанас Бобоков остава в ареста . 40| 18903 |26.07.2020 Проф. Коста Костов: Не бих седнал на чаша вино с ген. Мутафчийски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads