Реклама / Ads
48| 10345 |20.06.2020 НОВИНИ

Проф. Христова за снимките от спалнята на Борисов: За жалост има лоша реклама

.
Проф. Антоанета Христова
За жалост има лоша реклама и именно на това се базира този вид колажно упражнение. Никога до този момент не сме виждали премиера в ситуация, в която да бъде уязвен, а това е лоша реклама.
 

Това коментира относно снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов пред bTV политическият психолог проф. Антоанета Христова.

 

"Истината е, че хората се отвратиха от нивото на комуникация в политиката. Няма нова политическа партия, няма нов политически играч, няма и стар политически играч, които да са взели дивиденти от това, което става – поради и тази причина хората все по-често отказват да гласуват, защото не се припознават в тези лица.", каза още тя.

 

„Тези колажи и записи от последните дни изглеждат толкова нескопосани, сякаш са правени от хора, които тепърва започват да се занимават с колажи, скици, карикатури. Защо става това нещо? Първата причина е, че нямат добра професионална подготовка, но това обяснение е твърде елементарно. Когато новите политически играчи са искали да влязат във властта в средата на миналия век в западните демокрации, те са правили нещо важно – влизали са в хиляда къщи, разговаряли са с 3000 души и са разбирали къде е проблемът. Разви се светът, влязохме в информационните технологии.  Докато при нас този, който иска да вземе властта, изглежда като субект, който не познава избирателите си'', сподели разсъжденията си проф. Христова.

 

 

 

Според Христова Борисов е убеден, че няма причина да подава оставка, тъй като има доста основания да се чувства горд през последните години.

 

Проф. Христова коментира, че в основата на конфликта между президента Румен Радев и министър-председателя стои сблъсък на личности, който ще избие преди избори. „В момента Радев е притиснат. COVID го постави в позиция на изчакване и хвърли лека сянка върху него, докато прожекторите бяха насочени към Борисов. Това не отговаря на неговите интереси и амбиции“, уточни експертът. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7428 |20.06.2020 Проф. Рачев: Летният сезон няма да е до октомври, както си мечтае Ангелкова . 12| 7264 |19.06.2020 Васил Василев: Проверката за снимките трябва да завърши с резултат . 2| 5679 |19.06.2020 Проф. Димитър Йончев: Липсата на политическа култура влияе на сигурността . 10| 8959 |18.06.2020 Проф. Даниел Вълчев: Стигнахме дъното, ще продължим ли да копаем?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads