Реклама / Ads
18| 7542 |06.02.2015 НОВИНИ

Проф.Константинов: Оглушително мълчание на министерството на замеделието за горите

.
Проф. Михаил Константинов
През тези 25 г. подценихме човешката алчност. Българинът стига до извода, че е по-добре да краде и се снишава, отколкото да бачка. В това професор Михаил Константинов вижда причината за объркването през последния четвърт век.
 
Оглушително е мълчанието на министерството на земеделието и на агенцията за горите.Няма политик, който да не е казал, че трябва да спасяваме гората, а те мълчат, възнегодува в студиото на "Панорама" професор Константинов.

Не може да има на всяко дърво стражар.  Дървената мафия ни удари. Може да има и други причини, но дървената мафия ни удари и още ще ни удря, категоричен бе той. Стартираме национална мрежа "За гората" ще има и сайт с това име. Ще се събират всички сигнали от страната и ще се казва, как да спрем сечта на горите.

Хората няма вода, а ходят до кръста в кал. Не може така. Държавата не е достатъчна сила, но има решителност, това каза математикът, който влязъл в контакт с хора, готови на всичко, но да спрат изсичането на горите.

Незабавен мораториум върху износа на необработена ддървесина. Ще помогнем на промишлеността.  ИКЕА има складове в Гърлция, защото знаят, че има контрабандна дървесина, откровен до болка бе професорът.

Унищожавайки горите, променяме климата. Законът трябва да бъде променен Той е закон за дърварите, той не е лесовъдски, заяви професорът.

От горския до министерството  всичко е прогнило. Какво стана с г-жа 19-45. Тя е шести месец в отпуска по болест. Мълчат си, повдигна болна тема той.

Тримата ми синове са в тази държава. Предлагат ни да се предадем, обаче сме си забравили бялото знаме, отсече той.Ето я каузата- да спасим гората, допълни Константинов.

Той коментира и срещата на Путин с Меркел и Оланд.Според него има едно разцепване в НАТО.

С шистите САЩ направи 4-5 щата на нищо, аз съм против шистите, категоричен бе професорът, декларирайки своята подзиция за възможността да се добива шиствов таз в България.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 6427 |02.02.2015 Проф.Константинов: Местните избори на 25 октомври, втори тур-1 ноември . 55| 7183 |22.11.2014 Протестна мрежа: Кой купува мълчанието на Искров с пост в чужбина? . 13| 5131 |23.07.2014 Проф.Константинов:В новия парламент- 100 ГЕРБ,60 БСП,40 ДПС . 52| 5094 |04.07.2013 ГЕРБ с обет за мълчание

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads