Реклама / Ads
30| 6506 |05.02.2021 НОВИНИ

Бъра-бъра - проф. Михайлов не можа да надвика Маноил Манев от ГЕРБ за джиповете

.
Маноил Манев и проф. Георги Михайлов
Шоу в ефир си спретнаха за разследването на ОЛАФ за полицейските джипове в България проф. Георги Михайлов от БСП и Еманоил Манев от ГЕРБ, който по нищо не отстъпваше по своята надутост и предизвикателност на своите съпартийци Спас и Деси. Бъра-бъра - започна Манев. И така завърши - а зрителите почти нищо не разбраха от спора между двамата. Мигаше и водещата.
 

Бъра,бъра - от приказките на Еманоил Манев разбрахме, че бившият служебен министър Узунов е виновен за сделката с джиповете. Повтори го няколко пъти. Министър Пламен Узунов е виновен за всичко, което се е случило. Той носи цялата отговорност и той е виновен за технологията на тази корупционна схема. Доказано е, че са променяни параметрите на поръчката и участници в нея са били стимулирани да се отказват, каза той.

Проф. Михайлов отговори, че последната дума е на разследващите орган.  Българските специализирани органи трябва да си свършат работата. Не може от ГЕРБ да повтарят сто пъти една лъжа и да се надяват тя да стане истина. Хубаво е, че ОЛАФ са разследвали, но българските правораздавателни органи трябва да се занимават с този случай. Интересното е, че всичко това се случва буквално преди началото на предизборната кампания. Най-важният въпрос е кой е подписал този договор, а това е вътрешният министър на ГЕРБ", каза той.

 

И отново започна едно бъра-бъра и прекъсвания и от двете страни.


Докторът продължи с темата за корупцията като каза, че ГЕРБ винаги искат да са в бяло. А когато нещо не им харесва, казват, че е инсинуация. И беше прекъснат.

 

По време на целия разговор двамата депутати не спряха да се прекъсват и да говорят един през друг. "Спрете, защото не искам да се надвиквам с вас", "Престанете, защото ще ви кажа доста нелицеприятни неща", "Продължавате в същия дух и ме прекъсвате", "Не мога да взема думата от вас", "Ще ме оставите ли да кажа нещо", "Колега, няма как да се разберем, като не се изслушваме", "15 минути колегата говори врели-некипели", "Явно разговорът няма да бъде коректен и аз трябва да отстъпя. Ще спра да се надвиквам с вас", "Днес не се получи диалог, а надвикване", бяха част от репликите, които Манев и Михайлов си разменяха през цялото време.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 3953 |05.02.2021 Проф. Кантарджиев: Заразяването с новия щам става за пет минути . 39| 10059 |05.02.2021 Проф. Велислав Минеков: Ако има единство, шайката е обречена и агонията ще приключи . 28| 3561 |04.02.2021 Проф. Кантарджиев: С разхлабването на мерките 10 души ще заразяват 29 . 24| 4946 |02.02.2021 Проф. Маринов: Борисов няма шанс в пряк сблъсък срещу Радев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads