Реклама / Ads
12| 5912 |06.11.2015 НОВИНИ

Проф. Д. Вълчев: Полицаите се чувстват излъгани, но реформи трябва да има

.
Даниел Вълчев
Не трябва да се драматизира, нека извлечем поуките от протеста на полицаите. Не се правят така реформи, трябва да се чуе мнението на тези, които ще бъдат ощетени от промените, полицаите се чувстват излъгани, няма никакво съмнение, че МВР трябва да се реформира, каза проф. Даниел Вълчев в ефира на ТВ7.
 

Промените в МВР ще засегнат много хора, тук трябва да се действа по-внимателно и по-умно. Най-важното е да се види как функционира тази служба, но никой не дава точна информация за това, каза Вълчев. Големият въпрос в РБ е следният – дали ще се развиваме с тежки партийни кандидатури или ще търсим хора, които да намерят нови хора, на които да повярват повече хора. Може да се победи с нови хора. Изпълнителният съвет на РБ ще реши как да действаме в бъдеще, каза професорът.

РБ има успех с избирането на общинските си съветници, успяхме да предложим кметове, които бяха избрани в областни центрове, но и в над 90% от общините имаме единни листи, похвали се Вълчев. РБ трябва да направи анализ за случващото се в управлението, защото при нас има много истински хора, които искат да правят реформи, каза професорът. Росен Плевнелиев е десен президент, никой не бива да се съмнява в това, левицата бере душа, какъв ляв президент виждате догодина. Има идея за общ кандидат за президент на РБ, каза Даниел Вълчев. Не е хубаво да се превърнем в присъдружна организация на ГЕРБ, за да не се разтворим в тях. Борисов е много тежък лидер със сериозна харизма, смята Вълчев.

Аз бях този, който направи най-голямата реформа в образованието в най-новата ни история, похвали се той. Реформатор е този, който прави реформи. Има някакви безумни идеи, които се прокрадват в обществото. Човек, който е на позицията да реформира трябва да осъзнава какво прави, не може да си говориш каквото ти дойде на акъла, смята Вълчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 7632 |06.11.2015 Ген. Атанасов: Министър Горанов провокира агресията на полицаите . 8| 4387 |05.11.2015 Легия „Раковски” призова военните да подкрепят бунта на полицаите . 3| 4257 |05.11.2015 Ненчев: Военните, подкрепили полицаите, ще бъдат наказани . 5| 4715 |05.11.2015 Военните от Пловдив и региона - солидарни с полицаите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads