Реклама / Ads
17| 7568 |14.04.2015 НОВИНИ

Проф. Вучков за Бъчварова: Майка плаче, грамофон свири!

.
Проф. Юлиян Вучков Източник: Булфото, архив
Депутатите ни празнуват колкото учениците, защото манталитетът и умът им е като техния. Нямам им никакво доверие, обезверен съм.
 
Това каза проф. Юлиян Вучков в поредния си коментар за политическата ни класа, пред бТВ.

Бойко Борисов тръгна добре в началото на мандата си, но е вечно превъзбуден. Самият той си призна: "Аз съм неуправляем. Как може опозицията да замълчи на това изказване", възмути се Вучков. "Това е имитация на опозиция“, коментира той.

Според него те мълчат, защото ако се обадят, падат всички от власт. "При нови избори ще спечели ДПС, ГЕРБ и БСП. ДПС ако спрат да купуват роми, са загубени", категоричен бе Вучков. Той посочи, че няма сериозни политици на сцената.

"Безумие е Кунева да оглави Комисията за корупция. Моралната корупция, която тя извърши в АЕЦ "Козлодуй" не й дава това право. Тя не харесва румънския пример на правосъдие - как ще го приложи, бе коментарът срещу Реформаторите.

Вучков отсече, че прекратяването на проекта "Южен поток" е грешка. "Искам да попитам кой ще замести "Южен поток"? Руският ток не беше евтин, защото нашите управници са некадърни и не могат да се пазарят като Тодор Живков", обясни позицията си професорът.

"Майка плаче, грамофон свири. Нямам думи", бе коментарът на проф. Вучков за вътрешния министър Румяна Бъчварова. Той прогнозира иронично, че тя ще се справи добре на поста, защото няма нищо общо с МВР. И заключи - всички жени, които влязоха в политиката се провалиха.

"БСП не е никаква опозиция. Янаки Стоилов заяви, че трупат опит. А те са некадърни политици. При тях няма достойни. Мая Манолова и Кирил Добрев бяха копиеносци на Станишев, докато не отиде в Брюксел. След това плюеха Миков, след като го преизбраха отново го хвалят. Те са ветропоказатели. От АБВ нищо не става", коментира още Вучков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 89| 16348 |03.04.2015 Проф.Слатински: Простотия и парвенющина е властта на ББ . 8| 5001 |03.04.2015 Проф. Танев: Румяна Коларова няма да ме сменя, не съм на дузпата . 3| 4740 |03.04.2015 Бъчварова: Правителството е зад проекта на Хр. Иванов . 29| 6790 |25.03.2015 Проф. Слатински: Маскираното русофилство е юмрук, омраза, реваншизъм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads