Реклама / Ads
19| 6982 |16.10.2014 НОВИНИ

Проф. Вучков за Фрог: Обичам българските мюсюлмани и те ме обичат

.
ДПС подготвят турцизирането на Родопите и на регионите със смесено население. Спрете да обявявате Доган и Местан за велики политици, както ни натрапва и Борисов постоянно. Това е голям негов грях. Това са посредствени хора, бездарници, прислужници на Турция, които действат под диктовката на Анкара, коментира пред Фрог нюз проф. Юлиян Вучков.
 
Не случайно Местан отиде в Анкара да целува ръцете на Ердоган. Още малко не само щеше да му лъсне, ами и да му махне обувките. Срам и позор за България! Откакто ДПС е дошло на власт започна да флиртува с Турция прикрито, а вече и очевадно. Как иначе се организират тези рейсове? Кой ги кара от Турция в България, ако не анкарската власт с огромното съдействие на ДПС, възмущава се професорът. ДПС е антибългарска партия, която вкара в структурите си трима-четирима българи, по-големи турци и от турците.

Самата мюсюлманска общност се състои от много добри хора. Аз обичам българските мюсюлманите, между тях има мюсюлмани и помюсюлманчени българи. Обичам ги всички. Те също ме обичат, гледат ме и ме уважават, заяви проф. Вучков. Мюсюлманите мразят ДПС. Сигурен съм, че част от тях са спрели да гласуват за ДПС. Защото ДПС ходи само преди избори при тези хора, за да ги заплашва да гласуват за тях. И не се интересуват от бедността и тютюна им.

БСП, ДПС, тъмно сините, Атака, това са партии, които трябва веднага да си ходят. Единствено на партия ГЕРБ не може да им се отрече, че имаха постижения в пътното строителство и преди всичко метрото. То беше подхванато още от времето на Тодор Живков, Стефан Софиянски съвсем отгоре-отгоре го чоплеше и до никъде не стигна. В този изключително ослепителен европейски вид, на световно качество, в който е в момента, е постижение на ГЕРБ.

Подир това обаче ГЕРБ направиха изключително големи грехове. Достатъчно е да отбележим антисоциалната политика, която беше проведена от Симеон Дянков, чудовищното безразличие към небивалата бедност на българските граждани, особено към пенсионерите, които са си дали живота за строителството на тази страна по време на социализма. Тогава, когато имаше производство, защото сега няма никакво. Така че и ГЕРБ в скоро време трябва да слезе от сцената, коментира проф. Вучков. Няма капацитет да ни управлява повече от 2-3 години. Партията на Борисов няма кадрови, интелектуален, професионален, идеологически потенциал да ни управлява дълго. Лош кадровик е Бойко Борисов, повърхностен. Днес едно, утре друго – сменя си постоянно мнението. Единственият качествен човек там е Лиляна Павлова, тя би могла да бъде много по-добър премиер от Борисов. ГЕРБ може да кърпи положението временно.

Трябва светкавично да се разделим с БСП, ДПС, Атака и тъмно сините, постепенно да се разделим и с ГЕРБ. България има нужда от съвършено нова политическа сила и от големи умове, каквито имаме, но няма условия да вземат властта. Цялата тази политическа върхушка създава впечатлението, че са лоши политиците, лоши са парламентарните партии, но нямало по-добри. Измама! Подло подвеждане на българския народ, който е талантлив и е родил много кадърни хора, които могат да управляват държавата. Трябва да се обединят в една партия, трябва да се създаде обстановка, но не можело, било трудно. Ако не дойде нова политическа сила от високо просветени, талантливи, надарени, блестящи специалисти, България до 15 години ще агонизира. Тези партии не могат повече да ни управлява. Особено БСП. ДПС, Атака и тъмно сините са абсолютни разрушители и убийци на България, завърши проф. Юлиян Вучков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 10557 |15.10.2014 Проф. Н.Слатински нахока и Борисов и Реформаторите след преговорите . 20| 8697 |15.10.2014 Св. Филипов за Фрог: Кабинетът вече е договорен на 75% . 10| 7224 |14.10.2014 Б. Димитров за Фрог: ДПС ще оттеглят бат‘ Сали . 14| 5564 |14.10.2014 М. Багдасаров пред Фрог: ДПС лъже, че са дошли 40 000 от Турция за вота

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads