Реклама / Ads
162| 26576 |15.02.2012 НОВИНИ

Проф. Вучков: И Първанов, и Станишев мрат да станат премиери

.
Юлиян Вучков
Словесен тайфун се разрази в сутрешния блок на Тв7. Сътвори го проф. Юлиан Вучков. Станишев и Първанов ще поведат люта битка, но са обединени от омразата си към Бойко; наричам М. Кунева Пинокио, тя говори като повредена латерна, каза професорът и поиска ремонт на кабинета, защото работата на половината министри се вършела от Б. Борисов.
 

Битката между Първанов и Станишев ще е люта и жестока, коментира по ТВ 7 проф. Юлиян Вучков. На пръв поглед от нея ще спечели ГЕРБ.

Борбата им ще бъде задкулисна, големците от червената партия не правят преки схватки, а под масата. Те ще воюват помежду си, но това няма да намали омразата им срещу Бойко, той е главният им враг по пътя към властта. Те и двамата мрат да станат премиери. Те искат докато са живи, да са на власт, коментира вучков.

На новите избори пак ще спечели ГЕРБ, добави той. Това ще е с малка преднина, защото правителството е натрупало негативи. БСП ще се компрометира чрез войната Станишев-Първанов.

М. Кунева аз наричам Пинокио, тя говори като повредена латерна, тя е говорител на чужди идеи, тя е смехотворна, чудя се как може да се гласува за нея. Тия, които са гласували за нея, сигурно са слънчасали. Това са жени, които харесват тази гъска, английската кралица, която трябва да си отиде, квалифицира Вучков.

Б. Борисов трябва да коригира много неща в собственото си правителство и парламента. НС е квартална кръчма; Ц. цачева не може да се справи, тя е една мила провинциална жена, която не може да ги постави в ред. Опозицията е много по-агресивна и речовита, а представителите на ГЕРБ проявяват малодушие. Още отсега трябва да ремонтира правителството. Качествено работят Цветанов, въпреки че е рязък, груб, краен, но много работи, отдаден е. Работи Фандъкова, работи Дянков, коментира професорът.

Оттам нататък работата на половината министри се върши от Б. Борисов, продължи той. Д-р Ст. Константинов няма представа за националното здравеопазване, наблюдава го от прозореца на кюстендилската гинекология. Слам е николай Младенов, Тотю Младенов, а върхът на бездарието е Тр. Трайков, който говори като момче на поправителен изпит, той срича. Кръстил съм го г-н Трябва; всички знаем какво трябва да се направи. Сега му дадоха и язовирите, а той няма активна позиция. Той  муден, бавен, докато каже "добър ден", се мръква и се съмва.

Борисов е премиер с качества, много енергичен и предпиемчив е, общува с всички слоеве на българското общество, ако сбърка, не се стеснява да се извини и да поправи грешката, каза Вучков.

Станишев е по-отракан, по-образован от Б. Борисов, знае език, може да говори на всички теми, но от лаладжийство нямаме нужда. това момче няма практически навици, не знае как да реализира идеите си. Сакскобургготски е много ограничен човек, да не кажа почти прост, 4 изречения спрягаше; какво като знаеше езици, ние не избираме екскурзовод. Той беше една фасада. Иван Костов е най-мрачната фигура на българския преход, продължи с коментара Вучков. Професорът каза, че и Бареков полюшвал тялото си, като го канел, но препоръча Костов да се прибере вкъщи и да млъкне.

Борисов да се среща повече с хора, по-щедро надарени в мозъчно отношение, посъветва Вучков.

Трудно е да се каже кой ще победи в битката Първанов-Станишев. Първанов го подкрепя бившата и настоящата ДС, ДАНС, той там копа, с него са всички медии, генералското движение, всички олигарси, изреди Вучков. Първанов плува в блаженство, осигурено от медиите. А на Б. Борисов здраво място не са му оставили, заключи професорът.

Frognwes.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 117| 8387 |07.02.2012 Станишев установи, че с. Бисер било тежка държавна диагноза . 14| 5793 |04.02.2012 Станишев критикува европейската десница в Испания . 22| 7029 |03.02.2012 Разбулване на "тайнствеността" на президента Първанов, искат депутати . 99| 9365 |03.02.2012 Пл. Устинов: Ал. Петров беше във връзка с Първанов, Сакскобургготски, Филчев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads