Реклама / Ads
4| 5607 |17.11.2014 НОВИНИ

Прокопиев и Кадиев преследват нечистоплътни, олигархични интереси

.
Стоян Мавродиев
Връзката между Прокопиев и Кадиев е капиталът, средствата, плащанията.Какви финансови отношения имат, за какво си плащат един към друг? Пътищата им не са паралелни. Сближава ги капиталът, категоричен бе в "Лице в лице" шефът на Комисията по финансов надзор Стоян Мавродиев. Те преследват олигархични, нечистоплътни интереси, захапа ги още той.
 
Оставката на заместника ми Николай Попов е личен акт. Конфликти и скандали е трудно да се каже, че има. Има различни позиции. Аз бях поискал оставката и на Попов и друг заместник заради непрофесионално отношение към комисията. Драма няма,аз съм поискал оставката преди година. Освен това мандатът му изтича напролет и му е ясно, че няма да бъде номиниран и избран. Навярно си е намерил друга работа.Така Стоян Мавродиев обясни отношенията си със своя заместник, който е подал оставка.

Важна е европейската оценка за комисията, а не тази на Кадиев и Прокопиев.Срещу последния има стотици актове за нарушения и той е един от най-големите нарушители на закона. Не изпълнява съдебни решения.Четем за суми, които Прокопиев получава за консултантски услуги, какво е това?, изреди Мавродиев.

Той захапа и друг свой опонент. Кадиев е морален стожер с дефицит на морал. В медиите има странни срещи на Кадиев. Има и други писаници за творческите планове.Трябва да се види защо си помагат Прокопиев и Кадиев? На Кадиев не му отива да е морален стожер, след като в Мултигруп е писал за гущера и опашката му. Кадиев колко акта и закона е внесъл в Народното събрание за да подобри положението на народа? Основната му дейност е да се изживява като маргинален политик, който изпълнява поръчки дори срещу собствената си партия, разгорещи се шефът на комисия.

Връзката между Прокопиев и Кадиев е капиталът, средствата, плащанията.Какви финансови отношения имат, за какво си плащат един към друг? Пътищата им не са паралелни. Сближава ги капиталът, категоричен бе Мавродиев.Те преследват олигархични, нечистоплътни интереси, добави той.

Те не ме критикуват, а ме клеветят. Кадиев от трибуната на НС изрича клевети срещу мен и комисията. Объркали са се относно адресата за водене на войни,  заплаши той .


За мен КТБ е изключение, банковата система на България е стабилна, завърши Мавродиев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5662 |15.11.2014 Учени от лаборатория на БАН ще преследват НЛО . 35| 8250 |07.11.2014 Кадиев натисна министрите Лукарски и Ненчев по мазола . 30| 13136 |02.11.2014 Кървав SMS на Кадиев до Миков и компания . 19| 6218 |02.11.2014 Кадиев: Не вярвам, че Пеевски няма кредити от КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads