Реклама / Ads
8| 12751 |15.08.2012 НОВИНИ

Проститутки по Слънчев бряг заработвали до 1500 лв. на вечер. Обаче ги хванали

.
Полицията задържа двама сводници и 24 момичета, предоставящи сексуални услуги срещу заплащане в Слънчев бряг, съобщиха от Областната дириекция на МВР в Бургас.
 

По-светнатите от тях, като забележат клиент, употребил по-голямо количество алкохол и занижил нивото си на бдителност не пропускат да откраднат нещо. Съсредоточават вниманието си предимно върху скъпи мобилни телефони, злато и пари.

В резултат на полицейските действия е установено, че някои от момичетата са жертва на вътрешен трафик, организиран от 47-годишния А.С. и 37 год. А.К., и двамата от Стара Загора. Момичетата са между 18 и 25-годишни, като голяма част от тях са от Старозагорски регион. Двамата сводници ги примамили с обещание за бърза печалба без да крият естеството на бъдещата им работа. Настанявали ги в апартаменти в Слънчев бряг, а клиентите се набирали директно на алеите в курортния комплекс, по дискотеките и заведенията.

По първоначални данни едно момиче заработвало на вечер между 600 и 1500 лв. и близо 90% от сумата отивала директно за сводниците.

Към момента са разпитани множество свидетели и самите пострадали от вътрешния трафик. Иззети са веществени доказателства, които по безспорен начин доказват съпричастността на А.С. и А.К. към трафика на хора.

Двамата старозагорци са привлечени в качеството на обвиняеми, като им е взета мярка за неотклонение "задържане под стража за срок от 72 часа" с постановление на Несебърска районна прокуратура. Предстои разглеждане на искане за постоянен арест в Районен съд – Несебър.

Разследването тече от месец май тази година, под прякото ръководство на Несебърска районна прокуратура и образувано впоследствие досъдебно производство. В спецакцията на територията на Слънчев бряг са участвали служители от сектор "Криминална полиция" при ОД на МВР в Бургас.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 9264 |03.08.2012 Удариха царете на маркови ментета в Слънчев бряг . 21| 10469 |08.07.2012 Съпругата на Мирослав Йончев: Мъжът ми не продава проститутки! . 4| 6355 |02.07.2012 Проститутките на Хамстера обслужвали родни политици . 18| 6260 |10.06.2012 Откриха помлян англичанин в Слънчев бряг

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads