Реклама / Ads
0| 4489 |06.11.2014 НОВИНИ

Публичният дом в Бургас бил в апартамента на бивш зам.-правосъден министър

.
Публичният дом в бургаския ж.к. „Братя Миладинови” е бил в апартамента на бившия зам.-правосъден министър от правителството на ГЕРБ - съдия Деница Вълкова.
 

 В момента тя  е съдия по наказателни дела в Апелативния съд на Бургас. Това съобщиха запознати за "Флагман". Вълкова дала под наем жилището през агенция, а наемателите-сутеньори сем.Христо и Катя Моневи се нанесли в началото на лятото. Още с идването на семейство Моневи съседите се усъмнили, че има нещо нередно, тъй като мургав млад мъж непрекъснато водел различни момичета в апартамента, а пред входа денонощно спирали таксита, които ги карали по адреси.

 

 През август за пръв път тук имало мащабна полицейска акция, при която е издирвано непълнолетно момиче от Стара Загора. Униформените претърсили всички апартаменти в блока по сигнал на бащата на жертвата на трафик. Но какъв е бил резултатът е неясно. Учудващо е наемодателката съдия Деница Вълкова да не е знаела поне за полицейската операция в нейния имот.

 

Онзи ден полицията окончателно разби долнопробния вертеп на 3-тия етаж в бл. 32 в бургаския ж. к. „Братя Миладинови”.

 

„Във вторник през нощта пред блока имаше поне 40 полицаи, които изведоха с белезници семейството и няколко от жените”, разказаха пред наш репортер съседите от блока.

 

„Откакто дойдоха тези двамата – Катя и Христо, нямахме и миг спокойствие. Денонощно асансьорът бучи, лампите светят. Отпред спират таксита, различни мъже и жени се качват в апартамента на съдия Деница Вълкова и вдигат страшен шум, купоните продължават до зори и целият блок не спи, че собственикът на този имот не е знаел какво става, е най-малкото неприемливо”, коментираха още хората от блока с апартамента за разврат.

 

Около 10 часа днес пусната под гаранция 19-годишна маман Катя изнесла останалия багаж от жилището и върнала ключа на домоуправителката на входа. Катя Монева изчакала телевизионните включвания пред блока тази сутрин, все още криейки се с бебето в свърталището на проститутките. Мургавият й приятел, който друг път регулирал сеансите на проститутките, помагал с пренасянето на багажа.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5149 |06.11.2014 Второ нападение над бившия шеф на „Строителен контрол“ в Бургас . 0| 5065 |05.11.2014 Разбит бардак в Бургас - жилище на известна съдийка . 0| 4672 |05.11.2014 Сифилис върлува в Бургас . 2| 4400 |28.10.2014 Бедственото положение в Бургас и Габрово остава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads