Реклама / Ads
21| 5734 |17.04.2013 НОВИНИ

Работещите предприятия ще съживят икономиката според ЛИДЕР

.
Кънчо Филипов
В работещи предприятия в града стартира активната си предизборната кампания партия Лидер, подкрепена от НИЕ.
 

„Решихме, вместо да се събираме в зали и да правим концерти, да се срещнем с хората, които с труд изкарват хляба си”. Това каза водачът на листата на Лидер /под номер 25 в интегралната бюлетина/ Кънчо Филипов по време на срещата си с работниците и мениджърския екип във фабриката за чорапи „Савулен сокс”.

Той припомни, че до май месец в България са закрити 20 хиляди малки и средни фирми. „Най-важното, което ние ще направим, ще бъде да развиваме икономиката, като я поставим в центъра на държавното управление, каза Филипов. Фирмите трябва да имат добри условия за работа. Знаем, че има възможност за по-облекчена данъчна политика. Само при добре работеща икономика можем да намалим безработицата в страната. Това е нашето основно послание”.

Кънчо Филипов представи пред работниците и мениджърския екип на предприятието листата на Лидер, чийто водач е той. На второ място в листата е бизнесменът и областен председател на Лидер Минко Минчев. Трети е Доброслав Иванов, журналист, председател на НИЕ-Сливен. На четвърто място е адвокат Галя Хаджедурян, от гражданската квота. Пети в листата е инж. Стефан Кондузов, зам.-изпълнителен директор на „Топлофикация”- Сливен ЕАД. В листата следват бизнесменът Христо Сосеров, представител на Лидер, Ирина Нейкова от гражданската квота, Иван Иванов от НИЕ, о.р. кап. инж.Димитър Гoлотвинов от гражданската квота, Валентин Велев от НИЕ и инж. Ангел Ангелов, изпълнителен директор на „Топлофикация”- Сливен ЕАД.

По-рано през деня водачът на листата на Лидер, Кънчо Филипов посети и фирма „Ватекс” ООД, която се занимава с производство на прежда и пелети, и запозна работниците и собствениците с предлаганите от ЛИДЕР мерки за съживяване на българската икономика.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 5279 |17.04.2013 Вътрешният министър да подписва за СРС-та само пред колеги, иска премиерът . 3| 5154 |17.04.2013 Марин Райков: Шефът на Агенцията по храните да бъде уволнен! . 1| 7540 |17.04.2013 Откраднаха Zamunda с перфектната схема! . 8| 6001 |17.04.2013 Жестоко наказаха неправилно паркирал шофьор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads