Реклама / Ads
0| 5120 |24.07.2015 НОВИНИ

Радан Кънев: В Народното събрание има корумпирани депутати, има риск някой да се изметне

.
Радан Кънев
Днес подписаният текст беше невъзможно добрият. Не подценявам собствената си роля на финалната права. Ужасно са ми здрави нервите, за пет минути много работа може да се случи. Бих застанал до всеки, който е за реформа в правосъдието. Добрите партньори знаят как да си подават топката. Това каза лидерът на ДСБ Радан Кънев по НТВ по повод предложените промени в Конституцията.
 

Помните ли как свърши  „Седемте самурая“? Най-младият казва на най-стария: “ Все пак победихме“.  А най-старият,  гледайки гробовете, казва: Ние загубихме. Важно е обикновения  гражданин да спечели много. Убеден съм, че отворихме път за реално подобряване на живота на всеки българин. В демократичната държава матросите и картечниците не са част от демократичния процес. Доста се бях понапрегнал в един момент.  Ако групата ни не беше единна, щеше да е много по-лош знак. Добре, че са ми здрави нервите и дочаках естествения  развой. Има риск някой да се изметне, да бъде купен, изплашен, притиснат. В това Народно събрание има корумпирани  депутати. Никой корумпиран човек няма интерес това да стане. РБ  днес тръгна по пътя и на историческа победа. Стъпките са една след друга. Знам, че хората са грешни по природа и за това добрите политици не се правят на светци, а правят правила, те да бъдат залавяни . Нашата група се държи перфектно с дребни залитания . Вярвам, че групата е образец на политическа  почтеност . Има мързел, но е поправимо.

На един много ранен етап, преди седмица стана безпощадно ясно, че 160 гласа да се отмени тайното гласуване в този парламент  няма.С Борисов говорихме преди малко по телефона, благодарихме си и констатирахме, че в тези тежки дни сме увеличили доверието по между си. По общо мнение нищо не се променя между управляващи и опозиция. Целта ни ни сега е единна, модерна реформаторска десница.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4749 |24.07.2015 Протест и контрапротест около Народното събрание . 0| 5143 |24.07.2015 Радан Кънев: РБ може да промени конституцията само с картечница и революция . 0| 4995 |23.07.2015 Яне Янев: Съдебната реформа на Радан е поправителен вариант . 0| 6437 |23.07.2015 Кънев: 8-партийно НС не е възможно, ако компромис е невъзможен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads