Реклама / Ads
15| 10175 |08.02.2014 НОВИНИ

Райдовски в пристъп на смях: Правителството управлява България

.
Красимир Райдовски
Вярно е, че имам надгробна плоча, при това отдавна, тя ми е подарък от близък мой човек и е със среден пръст, защото имам чувство за хумор, каза по НТВ Красимир Райдовски. Той призна, че мнозина не го понасят, но не го интересува какво говорят хората, особено ако те не са авторитети за него.
 

Останах неприятно изненадан от думите на Любен Гоцев за Виктор Вълков, така не се говори за приятел. Когато иска, Гоцев забравя онова, което му е неизгодно, каза Райдовски. Този човек е създавал условия на определени хора да правят бизнес по не особено почтен начин, добави той.

С Добрев влязох в контакт по молба на моя колежка от службата, разказа Райдовски. И отново потвърди, че е сигурен, че е имало договорка между Добрев и Костов. Ю. Москов организираха срещите, но те се водеха на 4 очи. Вярно е, че политиката не се прави на площадите, но тя не се прави и с конспиративни срещи по кьошетата, обясни той.

Знам за приятелски отношения между Младен Михалев и Виктор Вълков, но на тези обеди аз не ходя, всеки отговаря за себе си, каза Райдовски.

Самият Кольо Добрев участваше в разбиването на НС, пасивно или активно, каза Райдовски и обясни, че самият Добрев наредил да се смъкнат загражденията пред парламента през 1997 г. Каза още, че решението на конгреса на БСП било Добрев да оглави второ правителство на БСП, но той се уплашил и се отказал под предлог, че не знае чужди езици и не обича да пътува със самолет.

В АБВ са събрани хора, които нямат общо помежду си. Защо да няма завера, попита още той. В критични ситуации те напуснаха БСП, те никога не са имали партийно мислене. Няма нищо по-вредно от социалдемократите в този сегмент, те попиляха БСП, каза Райдовски. АБВ нямат проблеми с парите, добави той, без да се посочи откъде са парите. Първанов като политически деец през цялото време използваше партията за себе си, а трябва да е обратното. Всички говорят, че Станишев губел избори, но той направи два пъти правителство, каза той.

Виденов ако беше зависим от някого, той още щеше да е на власт, каза Райдовски и посочи същото и за Костов.

Кой управлява България сега, попита накрая Диков. Правителството я управлява, отвърна Райдовски и получи пристъп на силен смях.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 6379 |06.02.2014 Райдовски: 4-ти февруари беше дълго подготвян държавен преврат . 64| 8713 |14.12.2013 Кр. Райдовски: Евтим Костадинов се държи като отхвърлен любовник . 14| 7856 |18.10.2013 Райдовски за Фрогнюз: На някои араби не може да се вярва! . 27| 5212 |26.09.2013 Райдовски: Законът за досиетата се използва за рекет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads