Реклама / Ads
2| 4487 |18.02.2016 НОВИНИ

Ръководството на ЧЕЗ се срещна с кметове на област Кюстендил

.
Среща
Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметовете от област Кюстендил. Домакин на срещата беше областният управител Виктор Янев. Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Карел Крал запозна представителите на общините от областта с плановете и приоритетите на компанията. Кметовете имаха възможност да зададат своите въпроси и да отправят препоръки към дружеството.
 
„ЧЕЗ инвестира максималното в рамките на ограничените ресурси, с които разполага, за  подобряване на услугите и качеството на електрозахранването. През 2015 г. в реконструкция и обновяване на съоръженията по мрежата в област Кюстендил вложихме 1 млн. лева. За присъединяване на нови клиенти тук ЧЕЗ инвестира 700 000 лв.“, каза Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Ръководството на ЧЕЗ провежда поредица от срещи с представители на местните власти в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, активна и диалогична комуникация с местните власти на територията, която обслужва. През изминалата седмица представителите на ЧЕЗ се срещнаха с кметовете от област Перник. Предстоят дискусии в областните центрове в Благоевград, Плевен, Ловеч, Враца, Монтана, Видин и в столицата.

От стъпването си на българския пазар преди 11 години ЧЕЗ е инвестирала близо 943 млн. лева в модернизиране и разширяване на мрежите, в подобряване на обслужването и в производство. Отделно 1.6 млрд. лева са постъпили в бюджета под формата на данъци, преки инвестиции и дивиденти, което превръща ЧЕЗ в един от най-големите участници в българската енергетика.

Само в електроразпределителната мрежа са инвестирани близо 845 млн. лева. С тези средства е подменена над една трета от електроразпределителната мрежа в Западна България, присъединени са над 70 000 потребители, а загубите по мрежата са намалени наполовина.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5328 |18.02.2016 Кметове спират още 160 млн. лв. за фирми около Пеевски и Златев . 1| 4243 |05.02.2016 Кметове с носии при премиера, не искат турско съжителство . 15| 4588 |04.02.2016 Борисов се срещнал с Ципрас, настоял за прекратяване на блокадата при границата . 3| 4803 |04.01.2016 Министър и кметове удрят с глоби снегопочистващи фирми

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads