Реклама / Ads
0| 3788 |28.06.2018 НОВИНИ

Ръководството на “Софийска вода” в диалог с жители на район “Люлин”

.
Подменените от “Софийска вода” водопроводи в район „Люлин“ за последните 6 години са 9 км за над 3 млн. лв., съобщиха от дружеството на среща с обществеността на района. Почти 1,5 км пък е изградената канализационна мрежа, която е струвала над 1 200 000 млн. лв. В срещата участваха граждани от район Люлин, представители на районната администрация и ръководството на “Софийска вода”.
 

“Поставили сме си високи цели в името на по-доброто качество на услугите, които доставяме на нашите клиенти”, с тези думи откри срещата изпълнителният директор на “Софийска вода” Васил Тренев. ”Ние сме тук, за да ви чуем и да се уверим, че правилно подреждаме задачите, с които се справяме, както и върху какво трябва да поработим по-усилено”, добави още той.

 

Дискусията се съсредоточи основно върху  индивидуалните и общи водомери, а присъстващи представители на местния бизнес получиха по-подробна информация за услуги, засягащи инвестиционни проекти.

 

“В София пием една от най-качествените води в Европа. Годишно се правят над 140 000 анализа. Водата се контролира по целия ѝ път от язовирите „Искър“ и „Бели Искър“, през пречистването и доставянето до потребителите”, каза Станислав Станев, директор „Експлоатация и поддръжка“ в “Софийска вода”.

 

Това е втората от поредицата срещи със софиянци, които дружеството прави в рамките на 2018. Целта е гражданите открито да поставят въпросите си и да получават отговори лично от ръководството на „Софийска вода“, дружество от Групата Веолия.

“Благодаря на всички вас, които се отзовахте на поканата ни. Надявам се да продължим този диалог, което ще подпомогне работата и най-добрата връзка с клиента - пряката ”, с тези думи завърши срещата изпълнителният директор на “Софийска вода” Васил Тренев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3597 |28.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3404 |27.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 1| 3661 |26.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 2| 3954 |26.06.2018 Спас Панчев: Ръководството на БСП ме неглижира

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads