Реклама / Ads
40| 4848 |09.02.2009 НОВИНИ

В. Рашидов: "Майната им на тези, дето са на власт! Да дойдат нови, млади хора"

.
Наближаващите избори щели да бъдат най-мръсните и кални за последните 20 г., заключи в дискусионно студио Кр. Каракачанов. ДПС пък било вредна партия, която капсулирала българските турци.
 

 

Вече 20 години говорим само с омраза за опонентите си и през цялото това време страната беше разделена на враждуващи лагери – сини и червени, обяви по БТВ председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. Според него в момента някой се опитвал чрез етническо разделение да си запази или формира електорат, което обаче директно обслужвало ДПС и Ахмед Доган. Каракачанов потвърди констатацията на Б. Борисов в Чикаго, че в България има 2 млн. пенсионери и едно асоциално циганско население, но добави, че трябвало да се каже какво ще се прави с тях и за тях. Циганите трябвало да се интегрират, а ако отказват, да им се спират социалните помощи.Турците в България били най-работливото и трудолюбиво население и тук било разграничението между тези хора и ДПС. По думите на Каракачанов ДПС било вредна партия, която капсулирала българските турци и им създавала чувството на обреченост, ако се интегрират в българското общество заедно с българите. ДПС било партия, пряла с власт, обобщи той. 

Скулпторът Вежди Рашидов обяви, че нямаме национална кауза и доказателство за това бил фактът, че през ХХІ век все още говорим за етноси, вместо за просперитет и технологизация на нацията. Той самият каза, че много трудно би гласувал, защото цял живот е бил достоен български гражданин и никой не може да го дели по етнос, което било свещено право. Емоционално Рашидов обобщи: "Майната им на тези, дето са на власт. Остарях. Да дойдат нови, млади хора".

Проф. Людмил Георгиев от ДПС заяви на свой ред, че не знае дали ДПС печели от подобни изказвания, но това било твърде пренебрежително отношение към хора с достойнство, още повече, че не живеем в каменната ера. Нацията не печелела от непрекъснатото разделяне по всякакъв признак. Георгиев призова да се спре с тази фразеология, защото сме в ЕС и трябва да се гледа бъдещето.

Накрая Каракачанов заключи, че наближаващите избори щели да бъдат най-мръсните и кални за последните 20 г. Следващото управление пък не трябвало да е партийно, а експертно. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5416 |09.02.2009 Дисковата херния праща Маргина в Испания? . 56| 6401 |08.02.2009 Появи се българската версия на "Ентропа" . 17| 6576 |08.02.2009 Арестуваха бащата на Рашо, Димитър Вучев - Демби се страхува за живота си . 17| 4808 |08.02.2009 Задържаха бивш полицай с хероин и голяма сума пари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads