Реклама / Ads
5| 5299 |26.01.2015 НОВИНИ

Разбиха бандата на измамницата ходжа Гюлшен

.
Ходжа Гюлшен
В Пиринско е арестуваната ходжа Гюлшен. Тя е била начело на организирана група от помощници, които изпълнявали поръчките й. Още трима авери от групата й и са вкарани в ареста. В Сандански един от асистентите й е бил арестуван в момент на теглене на пари. Ходжа Гюлшен също имала уговорки с клъвнали жертви в курортния град.
 
След оперативна работа на полицейските управления в Сандански и Благоевград цялата измамна група е заловена. В ареста Гюлшен реве и се моли да бъде освободена, защото била самотна майка с две деца, за които нямало кой да се грижи. Дали ще излезе на свобода, след като измами множество хора, ще реши съдът, съобщава struma.com.

Преди време студент от ЮЗУ "Н. Рилски" изгоря с три хиляди лева, заплашван от ходжата, че майка му ще умре. Ето каква беше неговата история:

26-годишен благоевградчанин С. П. падна в лапите на ходжа Гюлшен и стана обект на шокиращ рекет и заплахи от гадателката, от която потърсил помощ за семейството си. След низ неприятни случки в дома му младият мъж, който е студент в Благоевград, чувайки я по телевизията колко много помага на хората, решил да се свърже с нея. Ходжа Гюлшен веднага заключила, че има тежка магия, която спешно трябва да бъде развалена, защото била за масова смърт в дома му. Този, който направил магията, бил платил 3 000 лева за магия срещу семейството му и затова не им върви. За да се развали, ходжа Гюлшен поискала той да плати първите 1500 лева плюс още 196 лева, тези пари тя щяла да отнесе в джамията да ги "обработи" и да му ги върне, за да преспи над тях.

Момчето, което наскоро се върнало от бригада в Америка, имало собствени пари и веднага изпратило парите. Когато, обаче се обадил на ходжата, тя му заявила, че трябва спешно да пусне и втората част от сумата. "Усъмних се още повече, тъй като парите изпратих на някакъв мъж, чиито адрес и име ми даде ходжа Гюлшен. Снощи се обадих и я помолих да ми върне парите, защото съм размислил и искам нещата да са си такива, отказвам се от помощта й. Тогава тя започна да ме плаши, че майка ми ще умре, ще я заваря студена. Това ме побърка и направо ме уплаши. Заяви ми, че ако продължавам да и звъня да ми върне парите, нямало да вдига. Не можете да си представите на какво съм подложен.
Усъмних се в нея, защото хората, които наистина помагат не вземат толкова пари. Освен това не може така жестоко да ме плаши, че ще умрат най-близките ми хора. Знам, че съм си виновен, но съм духовен човек, аз вярвам на хората, когато ми каза, че ще ми върне парите и повярвах. Къде изпратих толкова пари не е ясно", каза младият мъж.

Тогава той депозира официална жалба в ОД на МВР в Благоевград с молба да бъде открита ходжа Гюлшен. Днес тя вече е в ареста.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4352 |23.01.2015 М. Кулишев от бандата за мокри поръчки: Жертва на роднините съм . 0| 4392 |21.01.2015 Разбиха мрежа за фалшиви документи в Пловдив . 4| 4763 |17.01.2015 Спецпрокуратурата иска решетка за 6-ма от бандата на Мила . 4| 15453 |16.01.2015 Първо във Фрог: Бандата на Мила Георгиева застреляла Манджуков?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads