Реклама / Ads
23| 5188 |16.11.2013 НОВИНИ

Разбиха офис на Бареков в Пловдив

.
Източник: barekov.com
Офисът на „България без цензура" осъмна поруган за широко рекламирания протест на ГЕРБ в Пловдив, пише в сайта на бившия телевизионен шеф.
 

Гамени са нарисували стените на помещението, в което доброволци и юристи на движението работят безплатно в помощ на пловдивчани. Точно под фотоса на група българи с надпис „И аз имам права" е било написано „смърт", а край входа са надраскани обидни епитети.

Нападението става часове преди събраните под строй от цялата страна фенове на ГЕРБ да го подкрепят на митинга в града на тепетата.

На barekov.com пише още, че сблъсъците в София са подплашили ГЕРБ и Бойко е решил да премести платения си метеж под тепетата. Днес той стяга редиците на партията, за да демонстрира сила и мощ в Пловдив. С манифестацията той се опитвал да събере отломките на сринатото доверие в партията си и да се опита да даде рамо на кмета си Иван Тотев, който градът гони с камъни.

"Бойко Борисов извършва насилие над независимата гордост на древния град. Това е недопустимо", заявиха представители на "България без цензура", които спуснаха над Тунела плакат с текст "СИК, Тотев и Борисов - вън от Пловдив".

Плакати със снимки на Бойко Борисов и Иван Тотев с надписи "Wanted, Търси се за кражби от народа" бяха разлепени днес из улиците на Пловдив. На снимката лидерът на ГЕРБ и кметът на Пловдив са зад затворнически решетки. И други плакати бяха разлепени аз града под тепетата - с надписи "Бойко Борисов + СИК - Мафия". Инициативата е на пловдивчани, които реагираха остро на готвения за днес митинг на ГЕРБ в Пловдив.

Пo-рано днес пък транспарант с надпис "СИК, Тотев и Борисов - вън от Пловдив" беше спуснат над тунела под Античния театър в Пловдив. Причината е готвеният за днес протестен митинг на ГЕРБ в града под тепетата.

"Най-старият град в Европа за пореден път е на път да стане жертва на политическо изнасилване", обясняват местните, спуснали транспаранта.

След като в началото на прехода Пловдив пръв понесе знамето на промяната и не допусна червено управление, той е арена на битки за власт от всички провалили се партии. Днес престъпната партия ГЕРБ, която си въобразява, че управлява непокоримия град чрез марионетката си Иван Тотев, ще се опита да превърне Пловдив в своя трибуна. Ще оскверни древната арена, ще експлоатира историята и харизмата на Пловдив. Но няма начин да подчини духа му. Пловдив не иска корумпирани и провалили се политици от никой цвят. Пловдив не иска мутри и олигарси. Бойко Борисов извършва насилие над независимата гордост на древния град. Това е недопустимо!, отсичат пловдивчани.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 104| 7994 |16.11.2013 Хора на Бареков залостиха Борисов в Банкя . 62| 6697 |15.11.2013 Бареков катастрофира, двама в болница . 158| 6493 |14.11.2013 Бареков: Мутрафонът Борисов и СИК нямат работа в Пловдив . 56| 6708 |13.11.2013 Сидеров със сигнали от Бареков срещу Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads