Реклама / Ads
2| 5070 |07.04.2015 НОВИНИ

Разбиха с прът главата на Мис Стара Загора

.
Удареното момиче Източник: topnovini
Малко след полунощ в понеделник в Спешното в Стара Загора е постъпила девойка с контузии по главата. Пострадалата е 17-годишна старозагорка. Момичето обяснило, че малко по-рано нейна съученичка я е ударила няколко пъти с твърд предмет по главата. Всичко това се случило пред входа на блока, в който живее, съобщи Starazagorautre.bg.
 
Оказва се, че пребитото момиче е Мис Стара Загора за 2012 г. Сигнал за инцидента е подаден  в 00:28 часа, а нападателката е задържана за 24 часа в ареста, уточняват от полицията. 17-годишната Стела К. е била атакувана в гръб от своята доскорошна приятелка и съученичка Емили Ш. Момичето се прибирало от дискотека, когато било изненадано с два удара с метален прът в тила.

Стела е настанена в Неврохирургичното отделение на УМБАЛ "Д-р Стоян Киркович" със съмнение за комоцио. Според лекарите няма опасност за здравето на момичето и ще бъде изписана в сряда. Тя обаче е в шок от преживения стрес. Все още не е ясно кое е предизвикало яростта на Емили, която доскоро била добра приятелка на Стела. Двете неведнъж участвали в конкурси за красота, имали опит и като фотомодели. Стела дори спечелила короната за най-хубава старозагорка през 2012 г., Емили пък участвала в конкурса на следващата година и според близки пирятели била подкрепяна и напътствана от своята съученичка.

Родителите на Стела се заканиха да заведат дело срещу нападателката, която е дъщеря на популярен бивш футболист на "Берое" от близкото минало. Те разказаха, че преди инцидента дъщеря им е получавала заплашителни есемеси от Емили, но не знаели причината за внезапната ярост на съученичката й. В неделната вечер пуснали дъщеря си на дискотека, защото е във ваканция, но с изричното указание да се върне преди 12,30 часа. Момичетата са съученички в 11 клас, не блестят с особени успехи в училище, но и досега не са имали неприятности, разказаха учители. Заради проблеми с отсъствия и свръхемоционалност с Емили е трябвало да започне работа и училищния психолог след ваканцията.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5368 |02.04.2015 Дипломата на кардиолога от Стара Загора е фалшива . 1| 4526 |20.03.2015 Възрастни от дом за стари хора живеят в стара сграда на автогара . 1| 4626 |13.03.2015 Екшън драма в Стара Загора: мъж заплаши да скача от балкона си . 3| 6731 |12.02.2015 Намериха убит куриер, с чувал на главата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads