Реклама / Ads
1| 5675 |18.06.2007 НОВИНИ

Разгонени британци пълнят българските курорти

.
Утопичното българско Черноморие става притегателен център за секс-маниаци, откри английското списание "Пийпъл". Младежи от Великобритания, купили ваканционни пакети за 170 лири, се втурват към южното Черноморие с цел продължително напиване и оргии.
 

Джесика Болтън, сп. "Пийпъл", Великобритания


Семейства, дошли да почиват в този идиличен край, наблюдават пияните англичани с отвращение. Те се чукат необезпокоявани на улиците, по плажовете и в басейните. Наемат проститутки, някои от които са само на 14, за скромната сума от 10 лева. Взимат стаи в т. нар. семейни хотели за час, където се отдават на необезопасен секс с непознати и после ходят да се лекуват от венерически болести. Накрая се напиват до безпаметност, поглъщайки промишлени количества евтина бира. „Навремето много семейства идваха да почиват тук, но сега е пълен хаос и беззаконие,” каза Александър Жачев, собственик на местна туристическа фирма. Според скорошно проучване британците са най-недисциплинираните туристи в Европа. По този повод Пийпъл предприе разследване в южното Черноморие. Този регион е добил прякора „Фалираки” като прословутия гръцки курорт, станал синоним на разгула. Над 100 нови хотела са построени тук в рамките на две години. Навсякъде има евтини барове, където британската младеж се „настройва” за разгулни нощи.   22-годишният банков служител Адам Сторър казва: „Дойдох тук преди три дни и вече спах с три момичета. Готвя се за четвърто тази вечер. Всички момичета са ми навити. Влизат в баровете пияни, а алкохолът е супер евтин. Какво повече да искаш?” Туристката Мария Стридх от Дъблин, която придружава Адам, казва: „Виждам момичета на не повече от 14 години в баровете, които се напиват и си тръгват с различни мъже всяка вечер". Кели Ли от Глазгоу споделя: „Търсим български мъже. Те ни уважават, за разлика от шотландците.” В „Кръчмата на ъгъла” срещаме 22-годишния Джон Дженкинс от Уилтс, който дреме над конска доза водка. „Това ми е 20-тата напитка,” ломоти той. „Изчукал съм едно момиче, откакто съм тук.” Часът е 1 сутринта и положението е отчайващо. Виждаме млада брюнетка, която се натиска с рус младеж пред дискотека. Нейна приятелка споделя, че е само на 17. „Тук имаме свобода, затова ни харесва,” заявява тя.   Забелязахме безжизнено момиче в басейна до дискотеката, плаващо с главата надолу. Приятелят й се втурва да я извади. Толкова е пияна, че не се държи на краката си. На алеята до плажа, където се разхождат семейства с деца, бъка от 14-годишни проститутки. Тарифите им понякога падат до 10 лева. Наш репортер получи 4 предложения за 20 минути. Той отказа, но на тях им беше все едно, тъй като не им липсват клиенти. Александър Жачев е организирал семейни почивки преди неговите клиенти да бъдат отблъснати от развратните британци. Той казва: „Българките не се напиват и залитат като британките. Освен това британците стават агресивни, когато се напият. Псуват отвратително и се сбиват.” Българите може да се възмущават от тези неща, но едно е сигурно – предстои дълго и горещо лято на южното Черноморие.    
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4782 |13.06.2007 "Зюддойче цайтунг": Българските медии вярват, че сестрите скоро ще са свободни, кабинетът - не . 1| 6422 |19.04.2007 Българските тамплиери се събират, Великият Канцлер от Италия идва у нас . 0| 6027 |23.04.2007 Външните министри на ЕС взимат отношение по казуса с българските медици . 0| 4962 |08.05.2007 Майкъл Хъмфрис: Не можем да поемем отговорността на българските власти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads