Реклама / Ads
5| 12782 |24.02.2016 НОВИНИ

Разследване на Фрог: Аудиозаписи разкриват схема за трафик на танцьорки от България за Швейцария /записи/

.
Куп красавици в обятията на Георги
Скандални разговори, разкриват схема за трафик на момичета като танцьорки от България за Швейцария. Аудиозаписите на телефонни разговори между участниците са уникални и са част от мащабно разследване на Фрог нюз.
 

То започна през 2013 година и приключи сега. Временно беше спряно заради подаден сигнал към прокуратурата, която до този момент не е взела никакво отношение по представените доказателства за трафик на хора.

Медията умишлено не разгласи по-рано фактите и обстоятелствата около разследването, с надеждата да остави държавното обвинение на спокойствие да си свърши работата. Това, обаче не се случи, което затвърждава традицията, че се работи избирателно.

Записите са два на брой. Първият е между свидетел на прокуратурата и покойния пернишки стриптизьор Карлос, който наскоро беше убит в плевенската дискотека „Анаконда”. Вторият е доста по-интересен. Участниците в него са същият свидетел и тогавашният надзирател в Централния софийски затвор Георги Георгиев. В този разговор Георгиев ясно заявява, че през сестра си сключва договорите, по силата на които танцьорки заминават към Швейцария, Гърция и Турция. Малка подробност е, че момичетата трябва да подпишат договорите си с него на стълбичката към самолета, което е и изпитан трик при трафик на жени с цел сексуална експлоатация. Идеята е да нямат време да размислят или изобщо да се откажат. Така те могат да се озовават в трудната ситуация, за която преди ден разказа фолк певицата Анастасия пред екипа ни.

 

Конфликтът между свидетеля на прокуратурата, от една страна и Карлос и Георги Георгиев от друга, възниква след като първият осигурява от своята концертна къща няколко танцьорки за Швейцария. За съответната услуга  прибира мастит хонорар. Когато Карлос и Георги не предлагат договори на момичетата преди да заминат, те се отказват. Тогава мъжете решават, че продуцентът трябва да им върне хонорара, защото танцьорките не са отишли в чужбина.Участниците в схемата  се съобразяват с факта, че това е станало по тяхна вина. Ситуацията се усложнява след това. В хода на разговора става ясно, че надзирателят заплашва продуцента със свой приятел, който е прокурор. По наша информация въпросното лице е обвинител в Софийска районна прокуратура.

 

 Карлос и Георги Георгиев потвърждават в записите, че такова лице съществува. След като свидетелят подава сигнали срещу двамата, той е зверски пребит пред входа на дома си. Това би било една стандартна криминална схема, ако не бяха две особени обстоятелства. Единият от участниците в схемата е служител на МП. Според няколко независими един от друг източника той е бил разследван за наркотици. Твърди се още, че въпросното лице се ползва с протекциите на прокурор, който макар и да е на най-ниско ниво в йерархията, явно успява да го предпази от дългата ръка на закона.

 

Георги позира с любимите жени

 

 

Карлос и една от приятелките му

 

Карлос
Георги Георгиев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5195 |24.02.2016 Г. Йорданов за Фрог: Съдии се обстрелват с компромати за повече дела и пари . 8| 4615 |24.02.2016 Кадиев: Необходимо е ново международно разследване за КТБ . 5| 7133 |23.02.2016 Адв. Николова за Фрог: ВАС не призна здравната карта на д-р Москов! . 27| 10544 |23.02.2016 Адв. Екимджиев за Фрог: „Атентатите” на Пеевски и Борисов затвърждават връзката им

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads