Реклама / Ads
5| 5745 |23.01.2015 НОВИНИ

Разследващите в шах за убийството на Татяна Стоянова

.
Татяна Стоянова
Разследващите са в пълен шах за убийството на Татяна Стоянова. Няма заподозрян за екзекуцията й, каза говорителят на пазарджишката окръжна прокуратура Снежана Стоянова. Към момента няма и основна версия за показния разстрел.
 

Тя не потвърди информацията за намерен отпечатък върху един от патроните. Единствено е уточнено оръжието, с което е стреляно - сигнално-газово, но преработено за стрелба с бойни патрони, най-вероятно с корпус на „Макаров“ и със заглушител. Към момента не може да се каже дали извършителят е професионалист или аматьор.

 

Според полицаи, многото изстрели може и да са с умисъл за объркване на разследването. Кметът Тодор Попов вече е разпитан, като човек от близкото обкръжение на Татяна. Работи се по версиите икономическо, политическо убийство или по лични причини. В момента се проверяват договорите за обществени поръчки в общината, както и  движението по банковите сметки на Татяна Стоянова, която беше простреляна с 5 куршума на 12-и януари пред дома ѝ точно на именния й ден.

 

 

Оперативният екип, разследващ убийството на Татяна Стоянова, проверява какъв е произходът на парите открити в жилището й след убийството, съобщи междувременно „ 24часа”.

 

 При обиск в апартамента на убитата 33-годишна жена бяха намерени няколко плика с пари на обща стойност 4500 лева. Единият от пликовете е с надпис „ Татяна”, на другия има само „ Т”, на трети пише „1500лв.”, каквато е сумата, намерена в него.

 

Важно е да се разбере дали източникът на тези средства е един, или няколко. За какво тези пари са били дадени на убитата, което може да се окаже ключ към разкриването на престъплението.

 

Парите едва ли са от заплати, защото община Пазарджик превежда възнагражденията на служителите си по банков път, коментират запознати с разследването. Ако са лични спестявания, събирани в продължителен период от време, Стоянова едва ли ще надписва пликовете с името си.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4435 |23.01.2015 Брат и сестра са задържани за убийството на Орхан . 5| 5105 |23.01.2015 Отварят сметките на убитата Татяна . 0| 4895 |22.01.2015 Арестуваха двама за убийството на Орхан Юзиров . 1| 4589 |22.01.2015 Атанаска мълчи за убийството на Алекс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads