Реклама / Ads
0| 5287 |16.03.2018 НОВИНИ

Разследват двойната смърт в Пловдив

.
Полицията разследва смъртта на намерените в Пловдив мъж и жена. По случая е образувано досъдебно производство, като основната версия по случая е убийство с последвало самоубийство.
 

Според наличната към момента информация по случая двете тела са били намерени от брата на загиналия мъж.

 

Преди обяд вчера братът на открития мъртъв мъж (32-годишния Р. Х.) получил обаждане от жената (другата жертва), с която Р. Х. съжителства. Той не успял да отговори на обаждането. Впоследствие опитал неколкократно да се свърже с жената по телефона, но тя не отговорила на повикванията. Той опитал да се свърже и с брат си, но той също не отговарял.

 

Братът на Р. Х. се притеснил и около 15.30 часа отишъл до апартамента, който се обитавал от двете жертви и 13-месечната им дъщеря. Той имал ключ и се опитал да отключи, но не успял, защото от вътрешната страна на врата имало поставен ключ. Братът също така чул детски плач. Мъжът веднага извикал ключар, който бързо се отзовал на мястото и успял да отвори вратата.

 

При отварянето на вратата ключарят и братът на Р. Х. видели труп на човек в стаята срещу вратата. Братът на Р. Х. веднага се втурнал да търси детето и го взел със себе си, след което той с детето и ключарят напуснали местопрестъплението и извикали полиция.

 

Сигналът до МВР е подаден в 16.08 часа от ключаря. Незабавно след това към мястото е изпратен екип от разследващи полицаи. На място криминалистите установили, че вратите и прозорците в жилището са затворени и няма след от взлом.

 

Те установили и двете жертви. Жената била намерена да лежи по гръб. Тя имала порезна рана на шията и защитни рани по ръцете. 32-годишния Р. Х. лежал по лице, като в дясната си ръка държал голям кухненски нож, който бил забит в шията му. Смъртта на двамата е констатирана от медици.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7187 |15.03.2018 България е на първо място по смъртност в ЕС . 1| 5118 |14.03.2018 Евростат: България оглави черната класация за най-висока смъртност през 2015 година . 40| 12327 |06.03.2018 Лиляна Павлова: „Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“ . 0| 4627 |20.02.2018 Смъртността от морбили в Европа скача над 4 пъти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads