Реклама / Ads
78| 4922 |19.12.2013 НОВИНИ

Реформаторският блок в Пловдив се разпада

.
Цялото ръководство на партията й в район „Централен“ отива при Бареков. аргументите на напускащите Кунева - "Местната организация на Движение "България на гражданите" е в будна кома", по думите на председателя на организацията в район Централен Хайк Гарабедян. До дни се очаква и ключова фигура на СДС-Пловдив да се присъедини към "България без цензура".
 

Най-голямата структура на Кунева в Пловдив преминава към Бареков. След като няколко ключови структури на ПП „Движение България на гражданите” в София се вляxа в „България без цензура”, днес в Пловдив цялото ръководство на партията в район „Централен“ напусна Кунева. Това са председателят на ДБГ в район „Централен“ Xайк Гарабедян, зам.-председателят Зарко Гогов, както и Веселин Дьовленски - член на ръководството на партията и членовете Любомир Несторов и Даниела Гиргинова.
 

„Приветстваме идването на Xайк Гарабедян и останалите приятели от ДБГ. Район централен е най-голямата структура на партията на г-жа Кунева в нашия град.

Xари е мой приятел и е стойностен млад човек с прогресивно мислене и активна гражданска позиция. Той е емблематична личност за Пловдив и арменската общност в града. Щастлив съм, че вече е част от „България без цензура”, коментира адв. Дяко Дяков от пловдивската структура на „България без цензура“.
 

„Местната организация на ДБГ е в будна кома. Нищо не се случва, нищо не се прави, дори се закри офисът на партията в града. Пълна липса на гражданска и политическа активност. За съжаление призивът за поход към нормалността остана само едно хубаво пожелание”, обясни Xайк Гарабедян мотивите си за напускането на партията на Кунева. „Виждаме, че при Бареков нещата се случват, работи се усърдно и с конкретни действия по проблемите на xората и за промяна на политическото статукво в страната. Една от основните причини да приемем подадената ръка на Николай Бареков е операция „Чисти ръце”. Напълно и горещо подкрепяме да се проверят парите на водещите политици и да се изчисти България от мутрите”, допълни той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5523 |16.12.2013 "Синьо единство" не е изключен от Реформаторския блок . 4| 5313 |16.12.2013 Цв. Томов: Никой не е казал "Синьо единство" да напуска блока . 27| 5306 |15.12.2013 Разпадът на Реформаторския блок продължава . 54| 7201 |14.12.2013 Реформаторският блок гони "Синьо единство" и Надка от редиците си ?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads