Реклама / Ads
4| 18049 |16.09.2018 НОВИНИ

Ренета Инджова: Борисов владее всички иширети да манипулира масите

.
Източник: БГНЕС
Той е ученик на Тодор Живков и на Симеон Сакскобургготски и владее всички иширети как да се манипулират масите и да се държат в доволство. Това заяви бившият министър-председател Ренета Инджова.
 

Тук удържането е в една много лежерна форма. Премиерът всъщност е в много добро партньорство с всички велики сили. Много добре разбира техните послания към страната, много добре ги удовлетворява. Така че изпитания му са: когато големите се сбият / този сблъсък предстои/, той да не е между шамарите. Или да има достатъчно време да разбере кой ще е победителят, за да може да се адаптира към него, коментира Инджова.

 

„Когато аз преди 25 години говорех за опасността 4% да стане олигархията, а 94% да са в изключителна бедност, ми се подсмихваха. Но същият този народ ръкопляска на много от нещата, които се случват. Например бюджетния излишък. Аз не съм чувала за бюджетен излишък в нормална държава. Откакто управляват (ГЕРБ) сметката е все една – занижават се капиталовите разходи, не се предприемат грандиозни програми, въобще никакви средносрочни или дългосрочнипрограми, после с рекет над бизнесмените започват бирнически да събират. Когато в бюджета останат два милиарда излишък или незаконно са събрани някъде, или не е предвидено добре как трябва да бъдат изразходвани.“, посочи бившата премиерка.


„Хората много ги радва, че ще се повишават парите за здраве. После ще дадат и за държавното здраве, т.е. с 10% ще се повишат заплатите на държавните служители. Т.е. Ние ще събаряме една корумпирана власт с най-крадливите държавни служители и ще възнаградим нейните чиновници с 10%. чиновникът, освен че взима заплата, има и договорите по проекти. Чиновникът веднъж взима заплата, втори път – командировъчни, после – по проектите, сега ще вземе и 10%! И те се вълнуват – ама, на всички по равно ли! Няма държава с 4 милиона активно население и 400 хиляди бюрокрация и то бюрокрация, която е доказано корумпирана“, каза още Ренета Инджова.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 12712 |15.09.2018 Бонев: Веднъж Борисов ни злепостави, сега пак драпа за ООН . 9| 5203 |12.09.2018 Правителството реши: Борисов вместо Радев на Общото събрание на ООН . 10| 12971 |12.09.2018 Лидерът на БОЕЦ: Борисов нямал 100 млн. за майките, а даде 1 млрд. на чиновниците. Кога лъже? . 15| 6842 |12.09.2018 Мария Капон за Фрог: Борисов нехае за благосъстоянието на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads