Реклама / Ads
14| 7829 |02.07.2020 НОВИНИ

Репортерът на Слави: Вирусът е в политическата класа

.
Станислав Балабанов
”Вирусът е сред политическата класа в България. Нагледахме се на скандали. Има един човек, който аз много харесвам ”в кавички” от много време. Този човек наричаше майките на децата с увреждания ”кресливи жени, майки на уж болни деца.
 

Същият този човек има и продължава да има хотели и печели от нощувки на военни, печели държавни пари с частния си бизнес. Същият този човек дърпаше възрастни жени на границата. Става въпрос за моя любимец Валери Симеонов", каза репортерът на "7/8 ТВ" Станислав Балабанов в предаването "Студио Хъ".

 

След това той показа статия от сайт, към която коментира: "Вижте какво каза той на 30 юни: "Хората трябва да бъдат плашени". Това бе в отговор на въпрос на водещия какво му е мнението дали са разглезени българите, дали спазват дисциплина и това той отговори. Вирусът е сред политиците, а здравият разум трябва сред нас да надделее. И ние ще я имаме тази възможност след около 8 месеца да го излекуваме този вирус. Защото Валери Симеонов е част от цялата тази клика. Клика, която ни погубва ежедневно. Клика, която ще докара, към края на годината Националния статистически институт вади прогнозни резултати за безработица, свързана с 500 000 души. Направете си сметка до края на годината колко хора ще останат без работа и какво ще се случва от септември нататък", категоричен е репоретерът.

 

Нищо не искам да кажа странично от фактите, от статистиките и от истината. Затова сме се събрали тук, за да дадем на хората повод за здрав разум. Защото е много лесно да си грък и водещ на една друга телевизия, да говориш как се прави дзадзики. Но е много по-трудно да говориш и за осемте джуджета, и за снимките, и за аудиофайловете, и за реалните статистики за коронавируса. Ние пък имаме тази възможност тук, каза още Балабанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5127 |25.06.2020 Проф. Ива Христова: Вирусът намалява своята вирулентност. Втора вълна очакваме през есента-зимата . 7| 7022 |25.06.2020 Иван Бакалов: Коронавирусът е изчерпана новина, какво повече ни занимават . 12| 5466 |22.06.2020 Италиански учен: Коронавирусът беше ”агресивен тигър”, сега е ”дива котка” . 10| 4790 |22.06.2020 Радостина Александрова: Няма доказателства вирусът да е станал по-приятелски настроен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads