Реклама / Ads
9| 4504 |27.09.2015 НОВИНИ

Ревизоро за акцията в Лесово: Напъна се планината и роди мишка

.
Емил Димитров-Ревизоро
Напъна се планината и роди мишка. Предната акция на Лесово пак беше същата. Държат жени на земята по 6 часа заради снимките и медиите. А този, който хвърля парите, нищо не му се случва. Това каза депутатът от ПФ Емил Димитров-Ревизоро по НТВ.
 

Ясно е, че бежанците отвсякъде влизат. Ние променихме закона и има по-големи наказания за трафикантите . То важи за алкохол, цигари и т. н. Възможно е на Лесово  да са чакали камион и в последният момент да е бил предупреден, и да не е минал. Не всяка акция е успешна. Някой някъде води война, а ние плащаме сметката, допълни той.

 

След това уточни: Дадох си оставката като шеф на митниците, не исках частна фирма да ме управлява. Имаше големи изкушения, предлагали са ми да си замълча срещу пари, много големи пари. Като не взимаш ти е лесно, като вземеш, не можеш да се откачиш. На мен ми е лесно. За дреболии съм си затварял очите, като това да закъснее някой за работа. Не съм се поддавал на политически натиск, но ми е било много трудно. Вика те министърът и казва, че тази фирма му е близка и моли да минат камионите. Лесно се отказва, но после плащаш скъпа цена. Не съм отчитал куфарчета . Тогава от никого не искаха пари ,но хората  събираха по инстинкт и се чудеха на кого да ги дадат.

 

Парите могат да се изнесат в чужбина и да стигнат до политическата върхушка. Сега митницата са събрали  300-400 млн . лв . В момента Борисов не е заинтересован да събира  пари тайно, с това е свързано оцеляването му. Иска да направи успешен мандат. Който винаги е държал контрабандата, той  я  държи и сега. Това са олигарсите. Познавам много хора, половината не искам да ги познавам. Не са ми искали услуги, защото не съм по тях.

 

Някой взе пари, за да влязат толкова мини за утилизиране  в България. Сега ще се утилизират  и касетъчни бомби. Ние тези бомби до кога  ще се занимаваме с тях? Политиците получават указания, за да свършат нещо. В момента има редица закони, които подпомагат тясно определени икономически групировки и това за мен е корупция.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5785 |27.09.2015 Няма задържани при акцията в Лесово . 7| 6149 |20.09.2015 Ревизоро: Предстоящите избори ще е мерене на портфейли . 8| 5896 |16.09.2015 Бат‘ Сали: Акцията в Гърмен е гавра и е срещу ДПС . 9| 6172 |08.09.2015 Ревизоро: ЕС да ни дава по 6500 евро на бежанец, а не да ни глобява

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads