Реклама / Ads
9| 9414 |30.08.2012 НОВИНИ

Ревнивец бутна гаджето си смъртоносно от 10-ия етаж в Студентски град

.
Жертвата разговаряла с бивш приятел във Фейсбук. Студенти чули скандал между нея и приятеля й малко преди инцидента. След като чули писъците на момичето, те подали сигнал.
 

Приятелят на 20-годишното момиче от Измир Нурчин Юнхан Илхан е бил задържан по подозрение, че я е бутнал от 10-ия етаж на Студентски град. Причината - туркинята говорела във Фейсбук със свой бивш приятел от Кърджали. Полицаите са установили, че Илхан е бил в стаята, когато се разиграла трагедията. Обстоятелствата около смъртта на момичето продължават да се изясняват.

20-годишно момиче от Измир загинало на място след падане от 10-ия етаж на блок в Студентски град в столицата, съобщиха за Дарик радио. Инцидентът станал около 17.00 ч. в сряда в блок номер 8.

Нурчин Юнхан била студентка подготвителен курс в Медицинския университет. Живеела на 10-ия етаж заедно с приятеля си, който бил от Истанбул. Блокът до 9-ия етаж се стопанисва от Софийския университет, а етажите нагоре се отдават на хотелски принцип.

Все още се изясняват обстоятелствата около смъртта на момичето. Тя е полетяла от задната страна на блока, където мястото е неосветено. Пред полицаите живеещи в блока студенти разказали, че не са видели нищо. Някои от тях обаче споделили, че чули скандал между Нурчин и приятеля й малко преди инцидента. След като чули писъците на момичето, те подали сигнал.

Повече от 6 часа криминалистите разпитваха приятелят на Нурчин - Илхам, след което го отведоха в районното управление. По непотвърдена от полицията информация той е задържан. Според информиран източник разследващите работят по две основни версии - самоубийство или убийство от ревност. Илхан и Нурчин са се скарали, тъй като тя е разговаряла чрез Facebook с бившия си приятел, който е от Кърджали. В показанията си пред следователите Илхан е казал, че е бил ядосан и е искал да излезе от стаята, когато видял приятелката си да се катери на прозореца. След това тя паднала, според разказа му, съобщиха разследващи, пожелали анонимност.

Екипи на Седмо РУП и Столичната дирекция на полицията бяха близо 7 часа на мястото на инцидента. Пристигнаха и служители от турското посолство. Трупът на момичето бе откаран за аутопсия четири часа след инцидента. Близките й се очаква да пристигнат днес.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 124| 9979 |08.02.2012 Б. Борисов: Като ида да бутна язовирите, който първи изписка, ще разберем на кого са . 9| 5034 |24.08.2011 Убиецът ревнивец погребал любимите си жени . 14| 4717 |22.04.2011 Д. Вълчев: ГЕРБ бутна статуквото, но нищо повече . 28| 5179 |13.03.2011 Презонирането на София бутна Минко Герджиков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads