Реклама / Ads
2| 6122 |06.02.2013 НОВИНИ

Ревност погубила Тепавичарови?

.
Ревност е най-вероятната причина сержантът от авиобаза „Граф Игнатиево” Георги Тепавичаров да убие двамата си синове, на 4 и на 8 години, както и съпругата си Николина, след което да си тегли куршума.
 

Това е основната версия на разследващите, които обаче не изключват и други причини за кървавата драма от 21 януари в квартал „Кючук Париж” в Пловдив, пише днес „Монитор”.

 

Както вече вестникът съобщи, въпреки огромните си дългове от над 250 000 лева, семейството не е имало проблем да ги изплаща, сочат данните от разследването до момента. Заплатата на сержанта е била под 1000 лева, а жена му от няколко месеца официално е била безработна. Въпреки това тя се е занимавала основно със семейната къща за гости в родния Чепеларе. Помагали са им и родителите на Георги от Нареченски бани, които имат бизнес с безалкохолни напитки и бира. Тепавичарови не са се лишавали от летни и зимни почивки. Миналата година ходили за няколко дни на екскурзия до Истанбул, през лятото почивали на българското Черноморие, през зимата били на ски, разказват техни приятели. На никой от тях обаче не му е направило впечатление Георги да ревнува Николина и да не я пуска да излиза сама, разказаха те. Точно обратното – миналото лято съпругата била сама с децата в Нареченски бани, където местните я засичали често по разходки.

 

Друга версия на разследващите е Георги да е бил неизлечимо болен. Ако има данни за това предположение, може тялото на мъртвия сержант да бъде ексхумирано, не изключиха тази вероятност военните прокурори.

 

Телата на съпрузите Георги и Николина Тепавичарови и на двамата им синове Ангел и Илия, бяха открити по обяд на 21 януари от брата на военния. Костадин отишъл до ведомственото жилище на бул. „Македония”, дадено от МО на батко му, за да провери дали всичко е наред

 

Никой от семейството не отговарял на упоритите позвънявания, родителите на Георги се притеснили и изпратили по-малкия си син да види какво става. Костадин открил първо окървавеното тяло на Николина, а отишлите на адреса полицаи намерили мъртви двете момчета и баща им в детската стая.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5985 |06.03.2012 Сестрата на Илия Павлов и сина й убити от ревност . 2| 8304 |04.02.2010 Монета от 5 стотинки погубила 18 души на Бакаджика . 2| 5211 |25.11.2009 Заляха с киселина две студентки заради ревност . 17| 5333 |13.06.2008 „Айриш Таймс”: Симеон ревностно защитава репутацията на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads