Реклама / Ads
13| 6799 |04.01.2010 НОВИНИ

Рода на Гунински уби младеж, МВР мълча за истината

.
МВР Източник: Вяра Йовева
Нова драма се стовари над фамилията на правешкия бизнесмен Румен Гунински. След като отвлякоха и върнаха сина му след платен откуп в края на миналата година, на 30 декември 2009 г им поднесе нова черна изненада.
 

В Ботевград мощен джип уби на кръстовището между улиците "Божко Божилов" и "Христо Ботев" 26-годишния Чавдар Генов, който е работел като застраховател. По първоначална информация Радул Радулов, който е баща на съпругата на Гунински и негов тъст, е поел отговорността за инцидента, като е обяснил, че той е шофирал джипа. В градчето обаче упорито се разпространяваше версията, че истината е подменена, а шефовете на месното МВР са притискани от софийски началници да замажат случая. За това сигнализираха на форума на Frognews.bg и наши читатели. Според мълвата истинският виновник, който е стоял във фаталния момент зад волана, е Марин Радулов – брат на съпругата на Гунински и син на самообявилия се за виновен Радул Радулов. След четири дена мълчание МВР в Ботевград обяви днес подробности около загадъчния инцидент.

На 1 януари Марин Радулов е направил пълни самопризнания в полицията, че той е шофирал джипа-убиец, който на 30 декември 2009 г причини тежка катастрофа със смъртен случай. Показанията на Радулов – младши са документирани. Това е съобщил официално началникът на РУ на МВР Венцислав Здравков, пред електронния сайт www.botevgrad.com. Пред медията полицейският началник е обяснил, че работа по случая продължава. От полицията призовават гражданите, свидетели на катастрофата, да дадат показания в районното управление. Само така могат да помогнат на разследването.
Началникът на полицията е потвърдил още, че веднага след катастрофата бащата на Марин Радулов - Радул Радулов, е заявил, че е шофирал джипа, като е заблудил органите на реда. От Радулов - старши е била взета кръвна проба за употреба на алкохол. Джипът е негова собственост. По време на инцидента в автомобила са били бившият шеф на Горското Васко Василев и Петко Пешев, известен с прякора Бозата. От тях също е взета кръвна проба за експертиза. В Ботевград хората твърдят, че подобен инцидент се случва за втори път на Марин, шурея на Гунински.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5481 |30.12.2009 Прострелян младеж, заловиха извършителя . 14| 14120 |19.12.2009 “Наглите” се издънили с откупа от Гунински . 7| 4479 |17.12.2009 Гунински не е сигурен, че арестуваните са отвлекли сина му . 13| 5170 |01.12.2009 В МВР бесни на медийни изцепки по случая „Гунински”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads