Реклама / Ads
3| 5648 |24.07.2010 НОВИНИ

Рокери: Бира, секс и рокендрол до дупка на Предел

.
Купонът е на световно ниво Източник: motoclubs.blogspot.com
Бира, секс и рокендрол е основният девиз на рокерите по време на тазгодишния събор „Предел 2010”. По пътищата към заветната проява се стичат с бръмчене и пълна газ над 2000 рокери от България, Македония, Сърбия и Латвия.
 

Пътни полицаи и много автотуристи с удивление и възхита наблюдаваха в събота виртуозните изпълнения на някои от участниците по асфалтовите пътища към Предел. Организатори на станалия вече традиционен рокерски събор отново са благоевградският мотоклуб "Пирински вълци" и мотоклуб "BROTHERS FROM HELL" от София.

Най-яростните фенове на високите скорости, бирата и рок музиката дойдоха още вчера - за началото на събора, което бе дадено от 17.30 ч. с водосвет за здраве, а след това участваха в надпиване с мътеница, мятане на бирен кег, лапане на кебапче от мотор и други атракции. За високия музикален градус на рокманиаците в първия ден на мотосъбор "Предел 2010" се погрижиха групите "Off Road", "Black Rose", "Rampart" и "Heavy duty".

Програмата днес включва най-добра татуировка, най-шумен мотор, почетна обиколка на Разлог и атрактивно каране, бутане на бирен кег с мотор, надпиване с бира. В дисциплината "борба в басейн, пълен с шоколад" е предвидено участие само за готини мацки, заяви Методи Методиев от "Пирински вълци".

Час и половина по-късно е тегленето на голямата награда мотоциклет "Honda Buldor 900". Един от закупилите входен билет за мотосъбора ще си тръгне с мотора, осигурен от организаторите - "Пирински вълци" и "Brothers From Hell".

Само седмица след рева на моторите на Предел ще се проведе култовия фестифал „Пирин пее”.

На 2 август пък над Гоце Делчев, в местността Папаз чаир са всенародните тържества послучай годишнината от Илинденско-Преображенското въстание. Очакват се десетки хиляди гости от цялата страна и Македония да посетят масовите прояви.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 8271 |25.06.2010 ВИП-гейове бойкотират парада, скинари посрещат с „Молотов” хомосексуалистите . 12| 6654 |22.06.2010 Полезен ли е хомосексуализмът, спорят в ефир . 29| 7970 |19.06.2010 България - първенец по секс услуги . 1| 5278 |10.06.2010 Сексскандал отзова посланика ни в Тайланд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads