Реклама / Ads
15| 5267 |14.02.2014 НОВИНИ

Росен Петров: България няма нужда повече от кръв!

.
Като гражданин на Република България и като зам. -председател на "България без цензура", като лейтенант от Вътрешни войски, които се обучаваха по времето на социализма да се борят с турските командоси, искам да кажа, че българското общество не се нуждае от етнически войни и етническа кръв.
 

Протестът в Пловдив е плод на политиката на ГЕРБ на сближаване с партията на Ердоган, създаването на турската партия на г-н Касим Дал, които достатъчно изнервиха голяма част от българите.

Ние се нуждаем от национално помирение и единение! Искам да погледнете списъците с убитите в Балканската война. Първите сто имена са Ахмед, Али - това са имена на български турци, които, воювайки в българската армия срещу Турци, са воювали за нашето отечество. Искам да припомня, че в царската армия клетвата се е полагала пред Библията, знамето и Корана. Искам да припомня, че Турция е била наш основен съюзник през Първата световна война и хиляди турци са загинали за българските национални интереси, защитавайки българската територия. Най-важното в момента е да се запази етническият мир, да не се пролива и капка кръв, защото ние българите сме проляли достатъчно много кръв. Над 25 хиляди сме избили помежду си, делейки се на леви и десни. 200 хиляди са загинали във войните за национално обединение.

Ние от "България без цензура" казваме: Стига повече проливане на българска кръв! Тази кръв ни прави братя, тя ни обединява, тя може да ни поведе напред! А такива изстъпления срещу джамии, срещу офиси на партии, могат да доведат само до едно – в следващия парламент отново да управляват БСП, ГЕРБ , "Атака" и ДПС. Това ли искаме?! Този ли филм искаме да гледаме отново?! Не се ли нагледахме?!

Искам да попитам кмета на Пловдив г-н Тотев защо е допуснал да бъде организирано това мероприятие? Защо след започването на ексцесиите той не е реагирал? Лично за мен това е почти равно на престъпление. Престъпление срещу безопасността на българските граждани и етническия мир. Кой има интерес от това? Интерес от това има само и единствено управляващата 25 години политическа клика, която, след като ни ограби, иска да ни окървави!

Време е за нещо ново. Време е за промяна. Време е за вяра и надежда. Пътят на България не минава през кървави битки и гражданска война. Пътят на България минава през възраждане на българската икономиката чрез участието на държавата, през борба с демографската криза и укрепване на националната сигурност. Ние призоваваме за мир, спокойствие и просперитет!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6967 |14.02.2014 Абсурди! Дамбовеца съди България за 85 млн. евро . 10| 8994 |12.02.2014 Адв. Иван Петров: В телефона на Красьо Черния имаше 64 имена на магистрати . 3| 5638 |12.02.2014 „България си ти!“: „Направи добро, че да намериш зло“ . 14| 5364 |12.02.2014 В България всяка година изчезва един град хора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads