Реклама / Ads
22| 6692 |24.09.2020 НОВИНИ

Румен Овчаров: Странен е нюансът, че Каракачанов иска това, което иска ДПС

.
Румен Овчаров
Странен е нюансът, че Каракачанов иска това, което иска ДПС. На Борисов проблемът му е да няма служебен кабинет на Радев, защото няма да е като предишния. Нов служебен кабинет ще разбие модела и схемите чрез които ДПС и ГЕРБ съвместно купуват гласове по време на избори и те дават тези 8 до 10%, с които ГЕРБ спечели последните избори.
 

Това заяви бившия министър на енергетиката Румен Овчаров в предаването "Лице в лице" по бТВ.

 

„Странен е нюансът, че Каракачанов иска това, което иска ДПС – патриотично-турска посока виждам относно експертния кабинет, освен ако не е инспирирано това искане от един и същи източник. За експертния кабинет  това е преди всичко интерес на ДПС и Делян Пеевски. ДПС фактически са във властта – няколко човека, останалите симпатизанти и избиратели на ДПС са извън властта - те са гладни образно, имат нужда от такова директно участие във властта, за да могат да се подредят на ниските, регионалните равнища", каза още той.

 

"Премиера изпуска още един фактор. Вълната на недоволството е твърде голяма. Тези купени гласове няма да помогнат, както не помогнаха при избора в който участваше Цецка Цачева.", коментира Овчаров.

 

"Полетите на фантазията на премиера преминават всички граници.", бе коментарът на Овчаров за твърденията на Борисов, че президента Радев го е "сготвил" като е изпратил една "прекрасна госпожа" да снима чекмеджето с пачки и и кюлчета в спалнята му.

 

"Драматичен е сблъсъкът премиер-президент и е външен, защото това не им пречи да си назначават нов началник на службата за охрана, сега ще си назначат нов заместник-началник на отбраната, което не се случва без комуникация между институциите., каза още той.

 

Румен Овчаров коментира и състоянието на БСП и последните избори, на които Корнелия Нинова запази лидерската си позиция в партията.

 

По думите му никой от опонентите й не е събрал смелост да я поздрави след избирането й.

"Самата вътрешно партийна опозиция малко поразмислиха и се отказаха от третия си опит да свикват пленум, на който да искат вече изключването на Корнелия Нинова от партията, което нямаше да успее.", каза още Овчаров.

 

Не е сериозно, до голяма степен е фалшива новина, че Нинова е тоталитарен лидер. Лидерите преди нея бяха тези които започнаха чистка на враговете с партиен билет, а тя не прави това. Точно те сега да говорят, че Нинова е тоталитарен лидер не е сериозно, коментира още бившият министър.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 7065 |23.09.2020 Румен Петков: Ако президентът разговаря с Борисов, ще легитимира корупцията . 26| 7882 |22.09.2020 Румен Радев: Диалогът с премиера има смисъл, ако се изчисти истината за записи, шкафчета, схеми . 31| 8608 |19.09.2020 Румен Петков: В Европа анонсираха - Борисов е токсичен и трябва да си ходи . 22| 7578 |17.09.2020 „Галъп”: Доверието в Румен Радев е 52%, в Борисов под 20%

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads