Реклама / Ads
12| 6044 |20.01.2021 НОВИНИ

Румен Петков: Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров - тримата прокурори, обслужили Борисов

.
Румен Петков
Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров. Това са тримата прокурори, взели позорното решение. Те са обслужили по най-грозния начин господин Борисов. Има неща, които да бъдат наричани с истинските им имена. Това са хора, които опозориха себе си и прокуратурата. Това тяхно решение се коментира в някои от посолствата и то не с най-любезни оценки.
 

Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" Румен Петков от АБВ.

 

Вчера той бе гост в сутрешния блок на bTV, но разговорът бе прекъснат много бързо. Петков си го обясни с неудобната тема, за която е започнал да говори и която отсъства от говоренето напоследък - тази с шкафчетата, милионите евра, записите.

 

"Според мен настъпи безпокойство като извади шкафчетата и милионите евра. Тази тема отсъства. Бях готов вчера да го споделя. попитахме прокуратурата кои са прокурорите, които взеха най-позорното решение в историята й за последните 30 години да се спре разследването практически срещу Борисов", заяви Петков.

 

“Окопити се Борисов след протестите. Видима е промяната на някои от по-бурно протестиращите. Част от тези хора не коментираха решението на прокуратурата. Мая Манолова не го коментира, представителите на Триото не го коментираха. В парламента никой не го коментира", посочи още Петков.

 

"Всички безумия на Гешев и ко ще ги плащаме ние. Нали не мислите, че Бобоков няма да ни съди?", допълни още Петков.

 

“Хората трябва да спрат да избират от нагло и по-малко нагло”, категоричен беше още Петков по повод предстоящите парламентарни избори, насрочени с указ на държавния глава за 4 април.

 

“Борисов мисли, че си купува политическо спокойствие от щатите. Затова купихме 8 самолета, които нямаме на картинка. Гледат на нас като на необходимото нищожество, за да се реализира нещо”, отсече още Петков по повод енергийните проекти у нас и спирането на проекта за АЕЦ “Белене”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6271 |19.01.2021 Румен Петков: Борисов се гаври със своя здравен министър. Внушава недоверие към мерките . 5| 3177 |18.01.2021 Павел и Румен Вълневи бяха домакини на среща с представители на бизнеса, обществените организации и изявени личности от Чикаго . 48| 4063 |18.01.2021 Румен Христов: СДС е готова за коалиция с ГЕРБ, не преговаряме с Демократична България . 18| 5544 |14.01.2021 Извънредно: Румен Радев ще направи обръщение към народа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads