Реклама / Ads
1| 6481 |31.08.2017 НОВИНИ

Румен Петков: Правителството да не отваря война на САЩ заради Дунарит

.
Източник: БГНЕС
Министър Караниколов да каже публично какви условия е поставял пред служители на ”Дунарит”, за да отпаднат обвиненията срещу някои от ръководтелите на предприятието. Бях в Русе, разговарях с доста хора от предприятието, знам за какво става дума. Но министърът трябва да каже защото очевидно има власт над прокуратурата. Това заяви по бТВ Румен Петков от АБВ.
 

Предприятие "Дунарит" работи перфектно. Било е преди година и половина с 500 служители сега са 1200. Значи е управлявано добре, произвеждало е продукция и е печелило милиони. Кое налага да бъде одържавявано или национализирано?

Това не е нтересът на правителството, да не говорм за интересите на държавата. Става дума за интереса на премиера Борисов и министър Караниколов, който надявам се скоро да не е част от кабинета, допълни Петков.

"Да, но премиерът каза, че стояли посредниц на входа и на иизхода на предприятието, което не било добре", - попта водещият Хекимян.

На изхода са американците. С тях има договори за милиони. Не ми се струва удачно правителството да отваря война със САЩ заради "Дунарит". Няма да е добре, Освен това да помислят и за ВМЗ - Сопот. Заводите са силно зависим от производствата на "Дунарит", коментира още Румен Петков.

 

Не мисля, че това отвличане ще бъде последвано от още похищения. Това заяви бившият министър на вътрешните работи Румен Петков пред бТВ. Той коментира случая с отвличането на Адриан Златков, който вчера изчезна край село Герман.

По думите му полицията трябва да си свърши работата, без ситуацията да се драматизира.

 

Петков коментира и акциите на вицепремиера Валери Симеонов по българското Черноморие.  "Един палячо шета по плажа – това не е политика. Това е състояние, което се нуждае от спешната намеса на здравния министър проф. Николай Петров", заяви той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4255 |22.08.2017 Правителството предлага: Митничар да може да става и човек без интелектуални способности . 0| 4798 |14.08.2017 Румен Радев: Смъртта на Панде Ефтимов е загуба за цяла България . 1| 4063 |09.08.2017 Правителството обсъжда проект на закон срещу прането на пари . 0| 6018 |05.08.2017 Ердоган: Правителството ще възпита поколения, запознати с религията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads