Реклама / Ads
6| 4200 |01.04.2019 НОВИНИ

Румен Петков: Нинова бърка „Коалиция за България” с „Техноимпекс”

.
Румен Петков Източник: БГНЕС
С острата си реакция за името „Коалиция за България” лидерът на БСП Корнелия Нинова показва, че бърка „Техноимпекс” с „Коалиция за България”. Това заяви в предаването „Лице в лице” Румен Петков от АБВ.
 

Не може Нинова да говори за скандал с името, при положение че е казала, че не се интересува от него и не го иска. Как може да бъде откраднато нещо, когато тя е казала, че не го иска?, пита Петков.  

 

Предложихме на БСП партньорство без условия. Те ни отказаха. Трябва да се действа заедно. Защо левицата няма областен център? Върху това трябва да се работи, посочва Петков. Той допълни, че до края на седмицата ще бъде решено кой да бъде водач на листата на „Коалиция за България”.

 

Петков коментира и скандала с отказа на Турция да ни се извини за изказването на външния министър Чавушоглу. „ Молим се да ни се извинят 5 часа. Губим гръбнак така. Това е политиката на Турция, защо ще се унижаваме? Представяте ли си какво щеше да стане, ако такова изказване беше направил представител на Русия?! Дипломатическият скандал с Турция след седмица ще бъде забравен”, прогнозира Петков.

 

Той коментира и скандала с евтините апартаменти на властта и оставката на Цветан Цветанов. „Всички кандидати на ГЕРБ за евровота са в асансьора на Цветанов, а този асансьор върви надолу - това е катастрофата на България".

 

„Не може да се каже, че си недосегаем - „няма кой да ме накаже”, връщаме се в 30-те години в САЩ във времената на мафията – попрекалил е”, коментира още той.

Цветан Цветанов заяви преди няколко дни, че няма кой да го накаже. Според Петков тази фраза означава, че е недосегаем.

 

„Човекът си живее с усещане на недосегаемост. И в действителност показа, че няма кой да го накаже. По този начин стимулира политическата корупция. Това е грозновато. Няма как човек, който цял живот е бил на държавна работа, както и родителите му, да има 6 апартамента. Това да бъде повод да бъде фаворизиран от наша приятелска страна".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 4730 |30.03.2019 Нинова: Нашите власти прикриват намесата на Турция в Закона за вероизповеданията . 12| 4751 |28.03.2019 Дариткова: Готова съм да се срещна и с Нинова като жени, не като мъже . 3| 4204 |26.03.2019 Корнелия Нинова: Цветанов си отива, моделът остава . 6| 6802 |24.03.2019 Адв. Румен Николов: Ще защитавам безплатно всеки, срещу който ”Артекс” заведе дело

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads