Реклама / Ads
26| 5854 |16.09.2013 НОВИНИ

Румен Петков: Станишев затъва в дребни лъжи

.
Румен Петков Източник: Булфото
Внушенията, че Георги Първанов и Бойко Борисов имат някакви тайни връзки са нечистоплътни и целят да злепоставят г-н Първанов. Аз ще ви кажа, че Сергей Станишев и Бойко Борисов управляват заедно. Примерът е много лесен и прост.
 

Това каза Румен Петков в предаването "Лице в лице" по бТВ. Той коментира, че всички управляващи кадри в регионалното министерство са от управлението на ГЕРБ. „Не може три години и половина да говорим за полицейско насилие и да държим още директора на националната полиция. Явно има натиск върху Цветлин Йовчев, за да държи всички кадри от ГЕРБ на ръководни постове в МВР”, даде пример Петков.

Не съм яростен критик на БСП. Просто си казвам мнението. Никога няма да потърся помощ от Бойко Борисов в борбата ми за повече диалог в БСП, даде да се разбере още Петков.

БСП носи политическата отговорност, но с някои кадрови назначения ние задаваме повече въпроси, отколкото да даваме отговори. В момента се извършва кадрови вандализъм, който изсипва камъни върху главата на Пламен Орешарски.

Правилният ход на Сергей Станишев беше да излезе и да каже, че той носи отговорност за тези назначения, а не да прехвърля картофа в ръцете на Орешарски и Лютви Местан. Станишев затъва в едни дребни лъжи, но пешкирът ще се обере от БСП, категоричен беше Петков. Аз не обвинявам персонално него и ръководството на БСП. Просто констатирам фактите, обяви той.

Има един естествен процес на свиване на ГЕРБ. Това е нормално за всяка партия, след като загуби изборите. Проблемът е, че БСП не вдига своите резултати, коментира днешното социологическо проучване на "Сова харис" Петков.

Проблемът на БСП е, че не даде оценка на 100-те дни на кабинета "Орешарски". В правителството има много силни единици и експерти, но има и много недоразумения като регионалния министър. Идеята да се раздели министерството на две е голяма глупост и това със сигурност не е идея на Пламен Орешарски. Аз не искам да махам никого. Аз искам БСП да бъде силна и всички да се съобразяват с нея, категоричен беше Петков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 106| 5924 |15.09.2013 Красимир Янков: Станишев не управлява еднолично БСП . 32| 5376 |13.09.2013 Станишев: Кой спа, по време на договарянето на европарите за 2014-2020г. . 19| 6387 |13.09.2013 Румен Петков: Бойко вдига плакат "Гласуваш за Станишев, получаваш Пеевски" . 216| 5942 |10.09.2013 Сергей Станишев: Президентът да спре с ролята на брокер за формиране на коалиции

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads