Реклама / Ads
51| 10232 |03.06.2012 НОВИНИ

Румен Петков: Цветан Цветанов е предупредил Брендо

.
Бившият вътрешен министър има сериозни основания за тези думи
 

Вътрешният министър Цветан Цветанов е предупредили Евелин Банев-Брендо, каза бившият шеф на МВР Румен Петков по Би Ти Ви.

Имам сериозни основания да смятам така, допълни Петков. Брендо е бил предупреден да скрие някои неща. По мое време (2005 – 2008 г.) г -н Брендо бе разследван, арестуван на срещу него бе повдигнато обвинение. Това дело от обществен интерес и подсъдимите не могат да бъдат оставени без контрол, както стана. Съдът не трябва да бъде обвиняван за бавене на информация към чуждите служби, това е практика, посочи Петков.

За твърденията, че сръбският наркобос Сретен Йосич е спонсорирал Младежката организация на БСП, Петков отговори: Бандитът е екстрадиран през 2005 г., когато нямаше младежко БСП. Ако някой твърди, че Кирил Добрев и Младен Червеняков са работили с Йосич не е прав. Кирчо и Младен не биха седнали на кафе. Искам да се изясни изясни защо текат СРС-та срещу БСП, посочи Петков по повод твърденията и атаките срещу партията му.

По друго знаково дело, това срещу Гриша Ганчев бившият МВР-шеф каза, че това е натягане преди новия междинен доклад на Европейската комисия. Обадих се, с ясното съзнание, че го подслушват. Познавам го. Не вярвам, че той ще върне сина си от чужбина, за да краде ДДС. Същото е казал и Христо Стоичков преди седмица в ефир. Не съм проследил тази мисъл на доктор Стоичков, коментира Петков.

Според бившия вътрешен министър делото срещу бизнесмена ще се провали. Относно предсрочното отзоваване на посланика на САЩ Джеймс Уорлик Петков заяви предвиждах, че това ще стане. Той е излъгал държавния секретар Хилари Клинтън, че в България инвестициите се увеличили, заяви политикът от БСП.

За битката в БСП Петков посочи: Георги Първанов е показал, че може да води битки.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 66| 6321 |30.05.2012 Цветанов: Най-голямото бедствие е не земетресението, а БСП-управлението . 80| 9034 |29.05.2012 Цветанов: Станишев и Румен Петков да отговарят за мафията . 33| 8443 |28.05.2012 Цветанов: Брендо е върхът на кокаиновата мафия у нас . 79| 9398 |26.05.2012 Румен Петков иска отмяна на забраната да пътува в САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads