Реклама / Ads
22| 20279 |06.12.2012 НОВИНИ

Руски милионери „консумират” българки в Лугано

.
Момиче на "работното си място"...
Лугано, Швейцария била основната работна дестинация на проституиращите модели от България. Арестуваният Росен Чолев и колегата му Антон Петров – Хамстера, дясна ръка на Алексей Петров - Трактора действали в синхрон.
 
Доскоро Чолов и съдените по делото „Октопод” бяха считани за конкуренти, които се дебнели и прецаквали, но от година били ортаци. Това разкриха участници в разследването на търговията с красива плът. В момента се сълбират доказателства, за да се повдигнат обвинения.

Курвите били изпращани в райския швейцарски кът, където се събирали руски богаташи. Там те купонясвали, празнували всякакви празници и си устройвали вакханалии с водка, шампанско, чер хайвер, мадами и заря. Все по-често от момичетата се изисквало да притежават и актьорски талант, защото трябвало да се превъплащават в различни роли. Някои ставали „червени шапчици”, „спящата принцеса”, „малки русалки” или „златната рибка”. Любим герой бил и маркиз Дьо Сад, който олицетворявал садо-мазо течението в сексуалните игрички.

Групички от родни манекенки били изпращани по график всеки месец. За да не омръзват на клиентите ги сменяли с нови „партиди” колежки.

Преди време в офиса на модната агенция "Еф Ейч Уан Ейджънси" имало географска карта, на която с малки знаменца били отбелязвани местата, където са „командировани” девойки за компаньонки. Практиката била въведена от Тайчо Трендафилов, известен като Манекена.

Райското кътче Лугано

 

Съгледвачите на Чолов и Хамстера събирали паспортите на „пеперудите”, както някои наричали кръшните моми. По този начин те се превръщали в безправни и зависими същества, които трябвало да изпълняват всяка заповед.

Мит били и каталозите с модели и цени. Всъщност става въпрос за албумите с момичета, където те са снимани наистина като манекенки, а не като меню с компаньонки и ценоразпис. Цени няма, защото всичко се договаря в конкретни разговори. Някои от тях се водят по телефона и се избягват директни уточнения, за да не бъдат записани със СРС-а. В чужбина дори имало специални оператори, които оснев резервации за хотели, ресторанти, опера и коли, осигурявали и „срещи за отмора”. Услегата се прави само за ВИП клиенти, които плащат годишен абонамент, който понякога е над 5000 евро.

Девойките понякога участват в карнавали и балове с маски...

 

Подаръците от доволни и щедри клиенти  остават за момичето, което си ги е заслужило, гласят неписаните правила.

Припомняме, че миналата седмица в акция, ръководена от прокуратурата, бяха задържани Росен Чолов, Пламен Кирилов и Ралица Любенова. Чолов е шеф на Федерацията по ръгби, а Кирилов му е шофьор, бивш шампион по карате. Любенова е била модел. Те бяха задържани за създаване и участие в престъпна група за набиране и склоняване към проституция и трафик на жени за сексуална експлоатация.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5272 |16.11.2012 Руски медии упрекват "Газпром" за ниските цени, които ни даде . 99| 8524 |30.10.2012 Списъкът с кредитни милионери от ДС излиза за ЧНГ . 5| 6129 |26.10.2012 Проверяват кредитните милионери за принадлежност към бившата ДС . 10| 5982 |26.10.2012 Вадят кредитните милионери - доносници

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads