Реклама / Ads
17| 4462 |10.11.2010 НОВИНИ

РЗС пак припкат при Трактора

.
Хората на Яне Янев пак ще търсят ценни съвети от сочения за глава на престъпната група "Октопод" Алексей Петров. Този път доцентът, който е под домашен арест, ще съветва депутатите от РЗС по въпросите за националната сигурност и банковата система.
 

За предстоящата среща медиите бяха информирани със специално съобщение. В него от РЗС информират, че партията отказва да участва в разглеждането и приемането на бюджетите на НОИ, НЗОК и на републиканския бюджет за 2011, защото счита, че те ще доведат до цялостна парализа на икономиката, ще взривят социалния мир и ще предизвикат колапс в здравеопазването и образованието на страната ни.

Народните представители ще заменят пленарната зала с дома на Алексей Петров – Трактора. Там около 16 часа се очаква да започне вътрешнопартиен дебат, на който съвместно заседание с експерти ще се търси изход от тежката социално-икономическа и задаващата се политическа криза в страната. Дебатът ще продължи и утре.
От РЗС не счетоха за нужно да информират медиите кои експерти ще участват в заседанието им, в съобщението бе посочено само името на Трактора.

Заседанието ще бъде закрито. Утре обаче от РЗС обещаха да излязат с писмено становище, за конкретни политически действия спрямо провала на управляващата партия ГЕРБ и с насоки за алтернативна програма за управлението на държавата.

Frognews.bg припомня, че лидерите на РЗС Яне Янев и Атанас Семов бяха сред първите гости на Трактора, след като съдът го пусна под домашен арест. Бившата барета още тогава сподели, че е фен на консерваторите и вероятно затова е приел да сподели опита си с хората на Янев за националната сигурност и банковата система.

Според близки до Трактора срещата днес не била случайна. Тя съвпада с ддните на подготовката и учредяването на новия политически проект на президента Георги Първанов „АБВ”. Преди седмица бизнесменът Пламен Николов намери връзка между Янев и държавния глава, като ги обвини, че се опитват да спасят Трактора чрез политически лостове.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 6411 |09.11.2010 Трактора: Търсят повод, за да ме гръмнат . 4| 4753 |08.11.2010 Трактора не бил кандидат-президент на РЗС . 25| 4832 |07.11.2010 Трактора обяви поход към президенските избори . 16| 7555 |07.11.2010 Босия: Трактора преминава към терористична война

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads