Реклама / Ads
12| 4812 |02.06.2009 НОВИНИ

РЗС съди Бонев за клевета, не ми пука казва генерала

.
Богомил Бонев
„Ред, законност и справедливост” ще заведе колективен съдебен иск срещу бившия вътрешен министър от правителството на СДС Богомил Бонев заради клеветнически обвинения срещу лидера на партията Яне Янев.
 

Това обяви на извънредна пресконференция Димитър Абаджиев, водач на листата за Европейски парламент на РЗС.
Богомил Бонев разлюти българските консерватори след интервю в днешния брой на вестник „Труд”. В него той обвини Яне Янев, че се превърща в Хитлер и призова да бъде спрян. Абаджиев твърди, че атаките на Бонев идавали защото Яне Янев му отказал да стане водач на листите на РЗС, защото имал доказателства, че бившия министър на Иван Костов е корумпиран.

Димитър Абаджиев, заяви, че в публикацията Бонев използва каруцарски език. Твърденията му били доказателство, че политическата мафия е активизира всички сили на бившата Държавна сигурност срещу РЗС и срещу Яне Янев. „Очевидно от БСП са бесни на гафовете на Михаил Миков”, каза Абаджиев.

 „Неприятно е, че Бонев си позволи да хвърли кал и върху един утвърден политик, какъвто е Джефри ван Орден”, смятат от РЗС. Джефри ван Орден е бил втрещен от използвания език на Богомил Бонев в интервюто и щял да се възползва от правото си на отговор и ще се обърне към в. „Труд”, за да публикува своята позиция.

"На шайка измекяри няма да обръщам внимание. Като преспят, ще се успокоят. Изглежда Яне Янев вярва единствено на сънищата си, за да си измисли, че съм искал да вляза в неговата партия. Това е все едно министър на МВР да кандидатства за портиер във ведомството. Няма да се занимавам с него. А очевидно на Джефри ван Орден не са му превели правилно какво съм казал по повод РЗС и лидера й, затова е реагирал по този начин." Това заяви за Frognews.bg ексвътрешният министър и шеф на Пловдивския панаир Богомил Бонев.

„Затвори си устата, че ще гушнеш цветята, мръсник!” – SMS с този текст е получил преди няколко дни лидерът на РЗС, разкриха от пратията му. Те са предупредили МВР за заплахите и очакват адекватна намеса. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4690 |02.06.2009 Бонев видя в Яне новия Хитлер . 3| 15415 |18.04.2009 Съдебно подпукаха Цеца Величкович . 34| 4944 |23.02.2009 Балонът "Б. Борисов" щял да се спука като балона "С. Сакскобургготски" . 27| 4538 |10.01.2009 Ледът в газовите отношения не се пропука

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads